Fantasztikus csomag gyerekeknek!Ragadd meg a lehetőséget! A Young Living bemutatta a vadonatúj prémium kezdő készletet, amelyet imádni fognak a családok! A KidScents Little Oilers Premium Starter Kit -nek hívják, és a legkisebbektől egészen 12 éves korig ajánlott!

Mit tartalmaz a csomag?

Ez a készlet egy Bagoly diffúzorral érkezik , amely éjszakai fény- és hanghatásokkal varázsolja el a gyerekeket emellett!

Tulajdonképpen 4 az egyben, hidegpárásító, éjszakai fény, fehér zaj, altató dallam! Ez a kedves kis bagoly egy komplex gyerekszobai megoldás minden időszakban. Tartalmaz 5db 5 ml -es illóolajat: méghozzá a Dreamease, Kidcare, Geneyus, Refresh és T-gize keverékeket, valamint két görgős fejet, amelyek bármelyik olajon felpattinthatók a még könnyebb alkalmazás érdekében!


Geneyus illóolaj - Hívjuk ezt az illóolajat üvegbe zárt koncentráció varázsszernek! Segítség mindenkinek, akinek nehézségei vannak az összpontosítással! Nagyszerű az iskolai felelések, dolgozatok előtt a tarkóra görgetni, vagy néhány cseppet egy bőr karkötőre vagy nyakláncra, a csuklóra, amikor valóban koncentrálnia kell.


Refresh illóolaj - Óriási segítség mellkason és háton! Tele van olyan hatékony illóolajokkal: eukaliptusz, Palo santo, levendula, Dorado azul, Ravintsara, mirtusz, majoránna, fenyő. Nélkülözhetetlen keverék ősszel és télen, hogy egészséges maradjon legyen a tüdő!


T-Gize illóolaj - Ezzel a keverékkel megtaníthatod gyermeked arra, hogy összhangban legyen a teste szükségleteivel! A hason történő alkalmazás segít minden pocakprobléma esetén jobban érezni magát! Menta, a mandarin, az édeskömény, az ánizs, a gyömbér és a kardamom keveréke, tökéletes pihentető keverék a hason való masszírozáshoz!


Dreamease illóolaj - Ez a pihentető lefekvés előtti (vagy bármikor) használható keverék nagy kedvenc! Levendula, kamilla, mandarin, bergamott, tömjén, valerian és ruta kombinációja. Bátran masszírozd talpba, gerincre, vagy az alvókára!


Kidcare illóolaj - Mindig legyen kéznél, vagy a táskában!Teafa, Elemi és más olajokkal készült, amelyek gyengédek és tökéletesek a bőr számára, jól jön kisebb horzsolásoknál, karcolásoknál, de használhatod masszázsolajként hígítva száraz bőrre, vagy feloldva egy klassz kis földelő aromafürdőhöz is.


A csomag ára: 119,76 EUR (kb 55000ft) - amennyiben nem csomagban vásárolod 213,88EUR (kb. 78000ft)


Végül szeretném megmutatni a törzsvásárlói program néhány előnyét: - A Young Living 24% kedvezmény minden termékre, ha regisztrálsz vásárló vagy - Ingyenes termékekhez juthatsz a havi promóciókkal - Levásárolható pontjóváírás a rendelések után(1-3 hónap 15%, 4-23 hónap 20%, 24. hónaptól 25%) - Nincs havi kötelezettség, tagsági díj - Amennyibe az én csapatom tagja vagy, plusz ajándékokat, ebook-okkal ajándékozlak meg - Önálló regisztráció esetén kérni fog a rendszer enroller/sponzor azonosítót 12195617 az ID számom. Vásárolj Young Living illóolajokat és wellness termékeket. Csatlakozz hozzánk!