A legkedvesebb diffúzorunk, Imádják a gyerekek és az óvódák isA legnépszerűbb kis szerkezetünk ez a bagoly. Cukiságfaktora mindent visz, és a tudása is fantasztikus. Négy féle intenzitással tud diffúzálni, 5 hangeffekt és 10 éjszakai fény közül választhatod ki a legvarázslatosabbat. A lába érintésével változtatható a fénye, imádják a gyerekek. Ráadásként ütésálló műanyagból készült, biztos ami biztos...

A fenti videóban jól látni a beállításokat, hallani az effekteket, így azok magyarázásába nem mennék bele. Egy 12-20 nm-es szobába bőven elég két csepp illóolaj a diffúzorba. Fontos, hogy ha kifogy, töröld át szárazra, és ha vízkövesedik, sose használj ecetet vagy vízkőoldót!
Salvus és egyéb speciális vizekkel sem használható! Ha kérdésed van keress bátran!


Íme még egy videó, mert a babák és a gyermekek a legnyitottabbak az illóolajokra.


Miért is diffúzálj illóolajokat?


A terápiás olajok porlasztására alkalmas diffúzorok kíméletesen, melegítés nélkül(!) olyan apró molekulákra bontják az értékes olajcseppeket, hogy belélegezve azokat szinte másodpercek alatt elérhetjük a kívánt hatást.


Mi történik ha belélegezzük az éterikus olajokat? A szaglószerveken keresztül az aroma közvetlenül az agy érzékelő központjába - a limbikus idegrendszerbe - kerül, ahol neurokémiai vegyületekké alakulnak. Attól függően, hogy milyen aromáról van szó, fejti ki hatását. Ez lehet relaxáló, stresszoldó, de mély érzelmi blokkokat is képesek feloldani, sőt a hormonrendszer szabályozásában is komoly szerepet játszanak. Az éterikus olajok képesek áthatolni a sejtfalon, így azon kívül, hogy egyetlen természetes eszközként elpusztítják a vírusokat, jelentős sejtregeneráló hatással bírnak.


Tehát, attól függően választhatod meg az illóolajokat, hogy mi vele a célod. Fertőtlenítheted a levegőt, megnyugtathatod a gyerkőcöd, de választhatsz koncentrálást elősegítő vagy éppen stresszoldó illóolajat is. Sőt, a rántott husi szagot is percek alatt megszűntetheted.
Ezernyi csodát rejtenek ezek a kis üvegcsék, ahogy mondani szoktuk: Mindenre van olajunk!


Ami még érdekelhet:
Családi csomag/ Premium Starter Kit

BABÁK ÉS A YOUNG LIVING. HOGYAN?
Természetes babaápolók