Üzleti lehetőség a young livingnél
Szeretnél annyi bevételt, amivel a saját rendelésed fedezed, vagy szeretnél egy kis plusz jövedelmet? Szeretnél egy fejlődő növekvő vállalkozói közösséghez tartozni? Jól teszed, ha beleveted magad a közepébe, hamarosan a Young Living lesz az életed, a munkád, a szenvedélyed. Az életed, mert imádni fogod, mert ez lelkesít, motivál,
miközben észrevétlenül teljesen megváltozik az életminőséged. Csodálatos, nekem bejött, imádom.
Idézek néhány véleményt:

"A Young Living, mint Üzlet, nem más, minthogy magam osztom be az időm, és úgy dolgozom, amit én magam képviselni tudok. Imádom a rendezvényeket, a közösséget, az utazást, de mindez nem feltétel, nincsenek kötelező képzések. Rugalmasság annál inkább." ​

"A Young Living nem egy termékcsalád, a Young Living életstílus."

Miért vágtam bele?

Voltam kézműves, volt már saját üzletem is.
Mivel jár, mikor belevágsz egy vállalkozásba? Készletet szerzel be. Vagy készterméket vásárolsz és viszonteladó vagy, vagy termelő, kézműves, (esetleg szolgáltató) ez esetben alapanyagra van szükség. A következő kiadás
műhely/raktár/üzlethelyiség/szalon bérleti díja. Pénztárgép és társai. Havi járulék, könyvelő, webshop, és még sorolhatnám. Nagyrészt kötött időbeosztás, plussz juttatás semmi, fizetett szabadság, táppénz semmi.
Minden nap ott lebeg a fejed fejed, hogy semmi baj nem történhet, mert mi lesz akkor?!
Aztán egy év múlva elgondolkodsz, hogy egyáltalán megtérült-e a befektetésed.

Amit nekem a Young Living adott:
Nulla, azaz nulla befektetés. Persze mondhatom, hogy egy diffúzor és néhány illóolaj, de azt megvettem korábban az egészségünkért. Mondhatnám, hogy ha jutalékot szeretnék kapni a regisztráltjaim után, le kell adnom
havi minimális rendelést. Mondom is. Ugyanakkor ez "rezsiköltségnek" is simán megérné, de nem az, hiszen magunkra költöm, a tisztítószereinkre, a vitaminjainkra, a lakás levegőjének tisztítására, az egészségünkre, a család és barátok megajándékozására. Igazából ennyi kell is, ha hitelesen szeretnéd képviselni a céget.
Az időbeosztásod a tiéd, a második hónaptól megkeresed, visszakeresed a havi rendelésed, és akár már plusz bevételed lehet. Passzív, és örökölhető jövedelemről beszélünk, tehát, a legjobb befektetés a nyugdíjas éveidre!

Plusz juttatás? Havi ajándékok a rendelések után, bónusz kifizetések, utazás, ingyenes online képzések,
marketing anyagok, háttér ügyfélszolgálat.

Az elérhető kereset munka mellett hobbi szinten nyilván hobbi marad 50-70 ezer forint könnyedén kivehető belőle.
Aki pedig üzletként tekint rá, időt, energiát, fejlődést fektet bele egy év alatt elérhető (kényelmes
tempóban) kb. 150- 200ezer forintos reális bevétel. Persze, van akinek erre fél év is elég. Rajtad múlik.

Jól hangzik? Igen. Könnyű, nem mindig. Melós? Igen. Rám nem jellemző a hitegetés, nem fogsz olyan hírdetéseket látni, hogy 2-3 órányi otthon végezhető munka és megkeresed a havi béred! Olyat sem fogsz tőlem hallani, hogy jövő hónapban ezt és ezt kell elérned... nincs általam vagy a cég által felállított elvárás, semmi sem kötelező,
kivéve, ha te határozod meg magadnak célokat.

Ahogyan az olajait, mára a Young Living cég értékrendszerét is a szívembe zártam.
Csendben tesszük a dolgunkat, az olajok szinte maguktól sétálnak be a világ minden háztartásába.
Mi nem jövünk össze hetente, nem éljenzünk és tapsolunk, nem tolunk le senkinek semmilyen kötelezettséget, rangot a torkán. Szeretem ezt a kötetlenséget, azt, hogy a saját ritmusunkban dolgozhatunk, ha lehet munkának nevezni a szenvedélyünket. Semmi más nem számít csak a tisztaság, az egészség és a hitelesség. Testben és lélekben.
Elértem, hogy a nyarat itthon töltöm a gyerekeimmel, hogy karácsonykor nem dolgozom, hogy magam osztom be a napjaim. Minden annyira rugalmas, annyira természetes.. Fantasztikus emberek vesznek körül, egy hihetetlen klassz közösség tagja vagyok, és napról napra látványosan haladok a célom felé. Órákig tudnék mesélni, mekkorát változott az életem.


Senkit nem foglak megkeresni azzal, hogy "csatlakozz hozzánk, ez életed üzleti lehetősége", de ha nyitott vagy rá, szívesen elmesélem a történetem, a barátaim történetét, megismertetem veled a kompenzációs tervet, és reális képet igyekszem adni a Young Living nyújtotta üzleti lehetőségről. Keress bátran! Egy órácskányi kötelezettségmentes beszélgetést megér!
Na jó, egy kávét kérek, de ízesíthetjük mindkettőnkét egy kis naranccsal vagy borsmentával!
Lehet egy kávézásra nemet mondani?

Kis kiegészítés: 2021 februárját írunk, és bátran mondhatom, hogy a miénk a legtapasztaltabb, leghitelesebb, és legösszeszokottabb csapat. Az illóolajok nem egyszerű tárgyak, amiket haszonszerzés céljából árulunk! (Akinél ezt látod, nagy ívben kerüld el!) Az illóolajok a testünkön túl, az érzelmeinkre is hatnak, nem is kicsit!
A legfontosabb, hogy akihez csatlakozol, folyamatosan támogasson, segítsen, függetlenül attól, hogy hűségprogramos felhasználó vagy, ritkán vásárolsz, foglalkozol üzlettel vagy sem! Ezek sosem szabad, hogy befolyásoló tényezők legyenek! Gary Young sosem haszonszerzés céljából komponált meg egy illóolajat!
A cél minden esetben, hogy megtaláljuk azt az illóolajat, vagy bármi mást, ami a te életed segíti!
​Legyen szó egyetlen olajról, vagy egy életre szóló elköteleződésről. TE VAGY A FONTOS!

Idézve a cég szavait: Amikor a Young Living szervezetéhez csatlakozol, egy támogató globális közösséghez csatlakozol, amelyben mindenki elkötelezett a természetes megoldások iránt. A Young Living tagság sokkal többet jelent az ilóolajokhoz és illóolajos termékekhez való hozzáférésnél. A Young Living küldetése, hogy a tiszta, autentikus illóolajokat a világ minden háztartásába eljuttassa. Az emberek mindenhol válaszokat keresnek a a jólétüket, a spirituális- és pénzügyi jól-létüket érintő kérdésekre. Az emberek csak akkor lehetnek szabadok, ha egészségesek és rendelkeznek a kellő fizikai és pénzügyi erővel, hogy utazzanak, tanítsanak, segítsék a rászorulókat.
Amikor csatlakozol a Young Livinghez, lehetőséget kapsz, hogy ezt tegyed: Érezd jól magad, fedezd fel a képességeidet, élj értelmes, értékes életet. Izgalommal figyeljük, ahogy családok, szülők és gyerekek összefognak, hogy éljenek a lehetőséggel és felfedezzék. termékekben rejlő hihetetlen előnyöket. Ez egy izgalmas időszak, melyet növekedés jellemez. Ha szeretnél túllépni a törzsvásárlói programon, és az üzleti oldalával is megismerkedni a Young Livingnek, egy olyan jutalmazási tervben való részvételre nyújtunk lehetőséget, amely az iparág egyik legnagyvonalúbb terve az átlagosnál magasabb jutalékkifizetést, bónuszokat és kiskereskedelmi értékesítést kínál.