Belsőleg.. egyed, igyad, fűszerezz!
Az illóolajok rendkívül koncentrált növényi kivonatok, egyetlen csepp több növény ekvivalens alkotórészeit tartalmazhatja. Mindenki szeretne megbizonyosodni arról, hogy a belsőleg használt illóolajok a legtisztábbak, és olyan növényekről származnak, amelyek biztonságosak az emberi fogyasztásra. A Young Living jónéhány illóolajjal rendelkezik, amelyet kifejezetten belső használatra címkéznek, útmutatással a biztonságos használatra. A tisztaság és a hitelesség nem különbözik a többi olajunktól, de a Vitality/Plus vonalunk egyértelműen belső használatra van címkézve.


"A Vitality termékek négy különböző kategóriája – Herb, Spice, Citrus és a kiegészítők – mostantól az ellenőrzött GMO-mentes pecséttel jelennek meg a piacon, miután a független harmadik fél által végzett ellenőrzésen megkapták az engedélyt. Ez a folyamat akár 6 hónapig is eltarthat egy termék esetében, és magában foglalja a nyomon követhetőséget, szegregációt és a GMO-k kockázati összetevőinek folyamatos tesztelését.

„A fogyasztók egyre inkább aggódnak az ételükben, és a Young Living úgy véli, hogy az átláthatóság
kulcsfontosságú.”- mondta Jared Turner, a Young Living Essential Oils elnök-vezérigazgatója. – „A Young Living továbbra is nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű illóolaj termékeket biztosítsuk a szigorú Seed to Seal ® folyamatunk révén, és büszkén teljesítjük azt az ígéretet, hogy a független harmadik fél által elvégzett vizsgálattal, a Vitality illóolaj termékcsaládunknál az iparág legjobb gyakorlatát hoztuk létre a GMO-k elkerülése érdekében. ”


A Young Living’s Vitality étrend-illóolajok tökéletesen hozzáadhatóak az ételeinkhez ízesítés céljából vagy étrend-kiegészítőként történő felhasználásra. A Young Living termékeket az SCS Global Services igazolta a GMO-mentes ellenőrzött szabvány szerint. Az SCS három évtizede globális vezető szereppel rendelkezik a harmadik fél által minőségi, környezetvédelmi és fenntarthatósági ellenőrzésében, tanúsításában, auditálásban, tesztelésében és szabványfejlesztésében. Az élvonalban maradásához a Young Living együttműködik az SCS-lel a Young Living Essential Oils Sourcing szabvány kidolgozásában, amely segít az illóolajok magas színvonalának és hitelességének biztosítását, ugyanakkor ösztönzi a gyártás és feldolgozás folyamatát az ellátási lánc minden szakaszában."

Forrás: https://mlmfigyelo.hu/2019/02/05/a-young-living-vitality-termekcsaladjara-megkapja-a-gmo-mentes-minositest/


​Jelenleg elérhető Plus Young Living illóolajok: Borsmenta, Citrom, Citromfű, Édeskömény, Fahéj, Gyömbér, Kardamon, Kakukkfű, Levendula, Mandarin, Narancs, Oregánó, Rozmaring, Szegfűszeg, Szerecsendió, Thieves

https://www.youngliving.com/en_EU/products/c/essential-oils/plus-oil-range