A Young Living Céljai, küldetéseA modern illóolaj-mozgalom világvezetőjeként a Young Living a legtisztább illóolajokat és illóolajos termékeket viszi el a világ minden családjához. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy felruházzuk az embereket, a teljes életen át tartó jólét lehetőségével, és hisszük, hogy mindenki megérdemli a célokkal és bőséggel teli életet.
Az illóolajok terén világvezetőként a rendelkezésre álló legtisztább illóolajokat kínáljuk a „Seed to Seal” folyamatunk révén, amelynek Ön is részese lehet úgy, hogy ellátogat a világ különböző pontjain megtalálható farmjainkra.

A Young Living története 25 évvel ezelőtt kezdődött egy egyszerű, házilagos illóolaj-lepárlóval, melyet a Young Living alapítója D. Gary Young épített. Míg sokan csak álmodoznak arról, hogy a szenvedélyük hivatássá váljon, Gary számára ez eleven valósággá vált, amikor felfedezte az illóolajok mélyreható erejét és elkezdett növényeket lepárolni, hogy maga állítson elő illóolajokat.

Gary Idaho államban farmerként és állattenyésztőként, a föld művelését megtanulva és megszeretve nőtt fel. 1992-ben megszerezte élete első farmját. Szenvedélye – Isten gyógyító olajainak előállítása a természet adományaiból – tette őt a világ egyik legjobb szakemberévé, aki aromás gyógynövényekből esszenciális olajpárlatokat állít elő. Egyre bővülő illóolaj szakértelme, ötvözve saját és Mary Young vezérigazgató közvetlen értékesítésben szerzett korábbi tapasztalataival, lehetővé tette, hogy a Young házaspár megvalósítsa vízióját, és olyan vállalkozást hozzon létre, mely képessé teszi a tagjait arra, hogy a valódi, tiszta illóolajokat megosszák a világgal.


Gary és Mary vezetése alatt a Young Living világvezetővé vált az illóolajok és a wellness megoldások területén. Az Utah állambeli Lehiben székelő, világszerte irodákkal és farmokkal rendelkező Young Living továbbra is hű a Young házaspár eredeti jövőképéhez. Az illóolajok tisztasága iránti álhatatos elkötelezettségünkkel embereik millióit ösztönözzük arra mindenfelé, hogy megtapasztalják a természet wellness-ajándékait, megteremtsék a bőséget a Young Living tagjaként, és felfedezzék az életen át tartó átalakulás új lehetőségeit.


A Young Living számára megtiszteltetés, hogy síkra szállhat a természet élő energiájának – azaz az illóolajoknak – az ügye mellett, és gyógyító, felfedező közösséget támogatva arra ösztönözze az embereket, hogy jólétre, célokra és bőségre találjanak. Az emberek mindenhol megoldásokat keresnek a jólétük javítására – fizikai, spirituális, érzelmi, mentális és pénzügyi szempontból egyaránt. Tartson velünk, hogy felfedezhesse önmaga és a családja számára küldetésün erejét, és segítsen megosztani a közelében élőkkel. Az emberek csak akkor lehetnek szabadok, ha egészségesek, és rendelkeznek kellő erővel, hogy utazzanak, tanítsanak és támogassák a rászorulókat. A Young Living mindenkinek, mindenhol lehetőséget kínál arra, hogy pontosan ezt tegye: érezze jól magát, fedezze fel valódi képességeit, és éljen értelmes életet.