A Young Living AlapítványA D. Gary Young, Young Living Foundation elkötelezett amellett, hogy a gyengén ellátott közösségekben élőket oktatási és jóléti lehetőségek révén képessé tegye arra, hogy kiteljesítsék képességeiket és leküzdjék a korlátokat.

2009-ben indult el az alapítvány, mely azóta arra összpontosít, hogy eszközök és források biztosításával megnyissa a lehetőséget azok előtt, akiknek szükségletei a kelleténél sokkal kisebb figyelmet kapnak. A Young Living küldetése és jövőképe iránytűként szolgál abban, hogy hosszú távú megoldásokat nyújtson.

Projektek:

A 2015-ös nepáli földrengés áldozatainak segítése otthonok és iskola építésével, munkahelyek teremtésével.
Az ecuadori Chongonban Young Living Academy alapítása, mely 350 diák oktatásáról gondoskodik.
A Healing Faith egy nonprofit szervezet, amely a Young Living Malária Központ segítségével maláriabetegeket is kezel. Összefogva segítik a malária elleni küzdelmet a Victoria-tó és az Uganda környező falvai közül a legsúlyosabban érintett területeken.
African Hearts szervezet gyermekmentő programot folytat ugandai szegénynegyedekben – szállást és élelmet nyújtva a gyermekeknek.
 Hope for Justice küldetése, hogy véget vessen a napjainkban folyó emberkereskedelemnek és rabszolgatartásnak.


Az Alapítvány weboldalát itt találod. Az alábbi videó pedig megmutatja, hogyan tudod a havi rendelésednél támogatni az általad kiválasztott projektet.


KÖSZÖNJÜK!