Mit jelent Young Living Brand Partnernek lenni?A Young Living életeket változtat meg. Valóban. Az enyémet, a tiédet, azokét, akikkel megosztod, de a cég alapítványán keresztül a maláriával küzdő emberek, a tanulni vágyó ecuadori gyermekek életét is. Ennek a részesévé válni, segíteni másoknak. Hogyan?

Elkezded használni az illóolajokat, és megosztod a tapasztalataidat. Ennyi. Mint mikor kijössz a moziból, és felhívod a barátnőd: Ezt a filmet neked is látnod kell, nagyon király lett! - ez a titkunk.


Miért legyen neked is Young Living vállalkozásod?

- Mert senki nem szól bele, hogy mikor/mit /hogyan/milyen határidőre csinálj. Minden rád van bízva.

- Mert teljesen nulláról tudod felépíteni az üzleted, a vállalkozásod. Ugyanakkor nem árulunk zsákbamacskát, ez a befektetett energiádtól függ, hogy mennyi idő. Nekem 3 év alatt sikerült (sokat nem tettem érte), van, aki egy év alatt kisgyerek mellett éri el.

- Mert te osztod be az idődet. Több időt tölthetsz a családoddal és azokkal a dolgokkal, amik boldoggá tesznek. Pénzügyi szabadságot érhetsz el, passzív bevétel szerzésével. A mindennapi tevékenységeddel másoknak segítesz, és jobb hellyé teszed a világot, ami jó érzéssel tölt el. Fejlődhetsz az életed minden területén, az üzletben és a személyiségedben egyaránt. Nagyszerű támogató közösség részese lehet, és biztosan barátokra lelsz.


Ami a segítségedre lesz:


1. Komplex tananyag

Hosszú évek során tökéletesített tudásanyaghoz és módszerekhez kapsz hozzáférést, amelyek segítségével sikereket tudsz elérni.

2. Hírek első kézből

Elsőként értesülhetsz minden eseményről, akcióról és új termékről. Naprakész leszel.

3. Folyamatos oktatás

Részt vehetsz az összes online és offline tréningen, előadáson és továbbképzésen, ahol a vezetőktől tanulhatsz, hogy mielőbb elérd az üzleti céljaidat.

4. Közösség

Csatlakozhatsz a magyar és nemzetközi közösséghez, megismerkedhetsz a vezetőkkel, akik mind tanítani fognak, ha szeretnéd, hogy könnyedén és gyorsan fejlődj.

5. Farmlátogatás

Személyesen is megtapasztalhatod a Seed to Seal folyamatokat ellátogatva etikus farmjainkra.

6. Személyes tanácsadás

Bármilyen kérdés vagy elakadás esetén fordulhatsz hozzám és én átadom neked minden tudásomat.
Akár egy mentorprogramnak is tekintheted mindezt.


Mit kell tenned, ha szeretnél velem együtt dolgozni?

Egyeztess velem időpontot! (Kapcsolat menüpont)

Készítsd elő a kérdéseidet és az elgondolásaidat!

A konzultáció során ami lehet telefonhívás, videó hívás, Zoom hívás, vagy személyes találkozó. Átbeszéljük, mik a lehetőségek, és ezek hol illeszkednek a te életedbe, hogyan indulhatsz el, mire számíthatsz.
Ha úgy döntesz, belevágsz, elkészítjük a regisztrációt, és átadom azokat az információkat, linkeket, amiből építkezni tudsz. Innentől rajtad áll, hogy mennyi energiát fektetsz a munkába, természetesen aszerint támogatlak. Ez mind a te döntésed.
Ahogy Gary Young mondta: "A YOUNG LIVING Te vagy"

Ha egyetlen illóolajra vágysz, te vagy. Ha meg szeretnéd változtatni az életed, te vagy. Ha sikeressé szeretnél válni, te vagy. Azt veszel ki belőle, amire szükséged van.