Érték minden cseppbenYoung Living esszenciális olajok: érték minden cseppben. A Young Living farmok kiemelkedőek az illóolajipar területén, és irányt mutatnak az illóolaj lepárlásban. Példa nélkül álló az az idő- és erőforrás ráfordítás, amit annak biztosítására fordítunk, hogy te és családod a legjobbat kapd, amit csak a természet kínálni tud.Nézzük csak: Friss halakat szeretnél enni. Melyiket választanád?
A) Amit egy benzinkútnál a hűtőszekrényből vásárolhatsz meg, vagy
B) egy filét az étteremben a tengerparton?
Reméljük, hogy a gyomrod kedvéért is a B-t választottad.
Most gondolj arra, hogy miért jobb az étterem. A szakácsok tapasztaltabbak, a létesítmény szakosodott, és a friss összetevők sokkal könnyebben elérhetők, és sokkal kevésbé titokzatosak.

Nézd meg, hogy működik ez nálunk.
Lehet, hogy egy olcsó illóolajat veszel a helyi drogériában, vagy egy kicsit drágábbat a bioboltban, de a gondozás, a minőség és a szakértelem hiánya, ami az üvegbe kerül, azt jelenti, hogy soha nem fog felérni Young Living tiszta illóolajához. Ha kíváncsi vagy, miért nem érheted be a legjobbnál kevesebbel, itt vannak a tényezők, amelyek biztosítanak, hogy a Young Living esszenciális illóolajok a legjobb választás az iparágban!


Kiváló minőségű alapanyagok
Tudtad, hogy 22 font (kb 10kg) rózsasziromra van szükség egy üveg higítatlan Rózsa illóolaj készítéséhez? Ezeket a rózsákat ültetni, betakarítani, desztillálni és tesztelni kell - nem beszélve az olaj lepárlásáról és palackozásáról. Ha ezt figyelembe veszed, akkor láthatod, miért ilyen értékes minden csepp. Olajaink teljesen tiszták, valóban 100%-ban, csak egy típusú olajat tartalmaznak, és keverékeinket soha nem keverik semmihez, ami nem szerepel az összetevőkön!

Szigorú minőségellenőrzés
Ha úgy gondoltad, hogy a fenti összehasonlítás "erős" volt, nem fogod elhinni a tesztjeink számát, amelyeken olajaink átmennek! Minőségbiztosítási csoportunk fizikai, kémiai és mikrobiológiai teszteket használ fel a kiváló minőségű illóolajok pontos összetevőinek és tulajdonságainak mérésére. Például egy tesztet, amelyet Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry (ICPMS) -nek neveznek, a nehézfémek szintjének mérésére szolgál. Ez olyan, mintha egy csepp vizet különítettünk volna el egy teljes olimpiai méretű medencében! Minden Young Living termék kb. 15 különböző teszten fut át, és minden tesztet háromszor ismételnek! Ha a termék átmegy az első 45 teszten, akkor kerül a keverékbe vagy a palackba. Ezután újra tesztelik! Mire a terméket használjuk, az illóolaj körülbelül 90 tesztet végez a legmagasabb minőséget biztosítva! A legmodernebb berendezések Nem kíméljük a felszerelésünket! Laborjaink rendelkeznek a legfejlettebb tudományos berendezésekkel. Valójában a Young Living az egyetlen olyan olajipari cég, amely két izotóp arányú tömegspektrometriás (IRMS) műszerrel rendelkezik. Az IRMS tesztelés csak egy módszer, amellyel végső soron tudjuk, vajon az olaj természetes vagy szintetikus, ezért tudjuk, hogy minden csepp, amelyet Neked szállítunk, hiteles.


Nézd, hogy is működik ez! Az elemi illóolaj lepárlása:

Átfogó tapasztalati/történeti adatok
A Young Living az illóolaj üzletág úttörője. Tiszta illóolajokat régebben gyártunk, mint bárki más az iparban, ami hihetetlen mennyiségű adatot tartalmaz. Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a növények mikor a legértékesesebbek és készen állnak a betakarításra. Az Utah-i Mona-i Whispering Springs Farmunkban teszteljük a levendula- darabokat, hogy azonosítsuk a betakarítás optimális idejét, és biztosítsuk, hogy az olaj, amelyet a helyszínen desztillálunk, optimális hatást fejt ki a palack kinyitásakor! Folyamatban lévő tanulmányok
Soha nem tudhatunk eleget a termékeinkről. Ebben az évben már több, mint 22 klinikai kutatást végeztünk termékeink biztonsága és hatékonysága ellenőrzésére, hogy biztosak legyünk abban, hogy ezeket tudományos adatokkal is alátámasszuk.


Minőség a beszerzésnél


Kiváló minőségű olajok nem származhatnak alacsony minőségű forrásból. Ezért a beszerzés a Seed to Seal elkötelezettségének egyik pillére. Mielőtt a magvakat egy Young Living gazdaságba vagy egy partner gazdaságba telepítünk, tudósaink tesztelik a talajt, a vizet és más környezeti tényezőket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden megfelel az előírásoknak.


Rugalmas felhasználás

Olajaink sokféle módon használhatók! Csodálatosak az aromás felhasználásokhoz, mint például a Purification® diffúziója, ahogyan elfojtja a kellemetlen szagokat, és napsütéses citrom illatát hoz otthonodba egy esős napon, vagy a Levendula, mely segíti a gyermeket nyugtató illatával. Remekül használhatod helyileg is, az RC ™ a könnyebb légzés érdekében, a Borsmentát frissítő lábmasszázs használatával vagy néhány csepp Tömjént hozzáadva az éjszakai hidratálódhoz. Plus™ olajaink kiváló módjai annak, hogy élvezd az olajaink belső előnyeit. Próbáld meg a DiGize ™-t étkezés előtt, vagy használj néhány csepp Grapefruit Plus-t, hogy friss ízeket adj a kedvenc ételeidnek és italaidnak!

250 csepp tiszta olaj

Minden 15 ml-es Young Living illóolaj körülbelül 250 cseppet tartalmaz. Minden csepp tiszta és erőteljes, a legkiválóbb növényekből desztillálva.
* Az állításokat az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal nem értékelte. A Young Living termékek nem a betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak.Megjegyzés: A cikk forrása az angol nyelvű blogunk posztja, melyet saját stílusomra fordítottam és fogalmaztam.