Freedom - Dolgozz szabadonNeked mit jelent a szabadság?
A Young Living new csupán vásárlási lehetőséget, hűségprogramot kínál neked, hanem megélhetést, jólétet is biztosít, ha ezt az utat választod. Szabadabb, minőségibb élet, jól(l)ét....

Amikor a Young Living szervezetéhez csatlakozol, egy támogató globális közösséghez csatlakozol, amelyben mindenki elkötelezett a természetes megoldások iránt. A Young Living tagság sokkal többet jelent az ilóolajokhoz és illóolajos termékekhez való hozzáférésnél.
A Young Living küldetése, hogy a tiszta, autentikus illóolajokat a világ minden háztartásába eljuttassa. Az emberek mindenhol válaszokat keresnek a a jólétüket, a spirituális- és pénzügyi jól-létüket érintő kérdésekre. Az emberek csak akkor lehetnek szabadok, ha egészségesek és rendelkeznek a kellő fizikai és pénzügyi erővel, hogy utazzanak, tanítsanak, segítsék a rászorulókat.
Amikor csatlakozol a Young Livinghez, lehetőséget kapsz, hogy ezt tegyed: Érezd jól magad, fedezd fel a képességeidet, élj értelmes, értékes életet.
​Izgalommal figyeljük, ahogy családok, szülők és gyerekek összefognak, hogy éljenek a lehetőséggel és felfedezzék. termékekben rejlő hihetetlen előnyöket. Ez egy izgalmas időszak, melyet növekedés jellemez. Ha szeretnél túllépni a törzsvásárlói programon, és az üzleti oldalával is megismerkedni a Young Livingnek, egy olyan jutalmazási tervben való részvételre nyújtunk lehetőséget, amely az iparág egyik legnagyvonalúbb terve az átlagosnál magasabb jutalékkifizetést, bónuszokat és kiskereskedelmi értékesítést kínál. - ez eddig a Young Living hivatalos része.Amit én, az Énolajon keresztül szeretnék megosztani veled, az egy kicsit bővebb gondolat: Magyarországon a Young Living még "gyerekcipőben" jár, holott 5,6 millió felhasználója van világszerte, és kategóriájában világelső.
A mi nyelvünkön ez azt jeleni, hogy míg a Young Living az első-második helyen áll, az Amway 5., a Nu Skin 19., Tupperware 52.(Naponta változik a sorrend.) Ugye ebből már látni, mekkora lehetőség előtt állunk?


Rám nem jellemző a hitegetés, nem fogsz olyan hírdetéseket látni, hogy 2-3 órányi otthon végezhető munka és megkeresed a havi béred! Olyat sem fogsz tőlem hallani, hogy jövő hónapban ezt és ezt kell elérned... nincs semmilyen cél, semmilyen kötelező, kivéve, ha te határozod meg magadnak.


Ahogyan az olajait, mára a Young Living cég értékrendszerét is a szívembe zártam. Csendben tesszük a dolgunkat, az olajok szinte maguktól sétálnak be a világ minden háztartásába. Mi nem jövünk össze hetente, nem éljenzünk és tapsolunk, nem tolunk le senkinek semmilyen kötelezettséget, rangot a torkán. Szeretem ezt a kötetlenséget, azt, hogy a saját ritmusunkban dolgozhatunk, ha lehet munkának nevezni a szenvedélyünket. Semmi más nem számít csak a tisztaság, az egészség és a hitelesség. Testben és lélekben.

A HITELESSÉG AZ ELSŐ!!!! Az, hogy tudd, mit akarsz.
​Szeretnél annyi jutalékot, amivel a saját rendelésed fedezed, vagy szeretnél egy kis plusz jövedelmet, változatosságot, közösséghez tartozást, vagy beleveted magad a közepébe és a Young Living lesz az életed. Az életed, mert imádni fogod, mert ez lelkesít, motívál, miközben észrevétlenül teljesen megváltozik az életminőséged. Csodálatos, imádom.


Amennyiben megmozgatott benned valamit ez a néhány sor, szívesen elmesélem a történetem, a barátaim történetét, megismertetem veled a kompenzációs tervet, és reális képet igyekszem adni a Young Living nyújtotta üzleti lehetőségről. Keress bátran! Egy órácskányi kötelezettségmentes beszélgetést megér! Na jó, egy kávét kérek, de ízesíthetjük mindkettőnkét egy kis naranccsal vagy borsmentával! Lehet egy kávézásra nemet mondani?