Mi a hűségprogram, és miért érdemes törzsvásárlónak lenni?
Íme a válaszok:

1. mert az egészségedet tudod természetes módon támogatni azért,

2. mert ha használod, akkor kellő terméktapasztalattal fogsz rendelkezni

3. mert az illóolajok mellett hatalmas termékkínálatunk, melynek segítségével vegyszermentes életstílust alakíthatsz ki, apránként tudatosan átalakítva a jelenlegit,

4. azért, mert ha megosztod, akkor a Young Living honorálja a megosztásodat azért,

5. mert ha akarod, végre saját vállalkozásod lehet és elköszönhetsz az alkalmazotti kötelezettségektől


Tudod, hogy hogyan juthatsz hozzá a termékekhez?

Webshopon keresztül, a youngliving.com weboldalán keresztül regisztráció után kötelezettségektől

mentesen 24 %-os kedvezménnyel!!

Ha regisztrációkor megadod az ajánlód kódját (az én kódom 12195617), akkor a közvetlen ajánlód 8 %-os jutalékot fog kapni a Te vásárlásod után a Young Living cégtől és támogatod a munkáját! GLS futárszolgálat hozza neked házhoz rendelést követően 3-4 munkanapon belül a termékeket egy biztonságosan becsomagolt dobozban. Visa vagy Master Card-al, PayPal-al tudsz fizetni 30 napos pénz visszafizetési garancia van minden termékre.


Tudod, hogy a nagy bevásárlóközpontokhoz, drogériákhoz, könyváruházakhoz hasonlóan itt is van hűségprogram?

Ezt hívjuk mi Essential Rewards-nak! Továbbiakban ER ez a hűségprogram, ami VÁLASZTHATÓ ÉS NEM KÖTELEZŐ!

Ám a legkedvezményesebb vásárlásokat értelemszerűen így tudod megejteni. Ha a hűségprogramot és leadsz minimum havi 50 pont rendelést (ca. 15-20 ezer forintnyi vegyszermentes tisztítószer, higiéniai termék, étrend-kiegészítő vagy fantasztikus illóolajok), akkor

1. minden 3. hónap után a Young Living egy darab 5 ml kiszerelésű olajt küld neked ajándékba!
(A hűségprogram bármikor felfüggeszthető kötelezettségektől mentesen)

2. minden vásárlásodat követően a vásárlásod pontértékének

- 10 %-át kapod vissza az első három hónapban

- 20 %-át a további hónapokban

- 25 %-át az második év után

Például, ha leadsz egy 100 pontos rendelést a 4. hónapban, akkor kapásból 20 pontot jóvá is írnak, és ezeket a pontokat beválthatod termékekre.


Megtalálsz minket a cég és a saját online oldalainkon, Facebook csoportban, Instagramon, tapasztalatot szerezhetsz a közösségünktől, szakemberektől (vannak közöttünk természetgyógyászok, fitoterapeuták, masszőrök, egészségügyi szakemberek, tapasztalt családanyák, kutatók, apukák, stb. stb.), de eseményeken, privát beszélgetéseken, szervezett tréningeken: külföldön, a lakhelyedhez közel kisebb és nagyobb rendezvényeken is.


Tudod, hogy a Young Living tagság lehetővé teszi számodra, hogy jövedelem kiegészítést generálj?
Használd a termékeket, szerezd meg saját tapasztalataidat, hogyan és mire használni az olajokat. Oszd meg, mondd el, hogyan juthatnak hozzá a Young Living illóolajokhoz, és a cég honorálni fogja. A jövedelem, amire szert tehetsz, a gyermekeidre is átruházható, örökíthető.


Tudod, hogy milyen további előnyökkel jár, ha a Young Livinghez csatlakozol?

1. Ellátogathatsz a Young Living saját farmjaira részt vehetsz a betakarítási / szüreti eseményeken részt vehetsz a Young Living által szervezett bármely eseményen,

2. egy támogató, összetartó, energikus, pozitív, elfogadó, fejlődő közösséghez tartozhatsz

3. család és munkahely centrikus hobbid lehet

4. minden opció csak lehetőség, azt veheted el, amire szükséged van

5. nincs nyomulás, nincs kötelező eredmény, és esemény

6. ugyanakkor tanulhatsz, fejlődhetsz, utazhatsz és dolgozhatsz

7. elsajátíthatsz egy olyan „masszázs” technikát, amit akár szakemberként, akár pedagógusként, akár családanya- vagy apaként is könnyedén alkalmazhatsz az egészséges mindennapok megtartása, elérése érdekében, mindeközben regenerálod a sejtjeidet és te magad is élvezheted az illóolajok előnyeit


Végezetül egy összegzés: Nincs ‘kell’, nincs ‘muszáj’. Nálam illóolajok vannak, tanulás és közösségépítés. Mindent személyre szabunk és csak az történik meg, amit Te szeretnél!

Tehát, ha kifejezetten termékfelhasználó szeretnél lenni, akkor a Terápiás olajokkal az élet csoportban nagyobb közösségben, az Énolaj csoportban szűkebb körben nagyon sok tapasztalatot osztunk meg mi, régi olajozók. Feltétlen CSATLAKOZZ, ha még nem tetted meg, és ha még bizonytalan vagy.


Mellékelve látod, mi a különbség vásárlóként, és hűségprogramos tagként.