iTOVi SZKENNER- Tudomány, Technológia, Természet, és mindez a tenyeredben.
Megérkezett az életünkbe az iTOVi szkenner, ahogy a gyerekeim elnevezték egy pillanat alatt a fenti cím alapján, a 4T kütyü.
Minket azonnal elvarázsolt.

Az iTOVi Scanner kombinálja a galvanikus bőrreakciót (GSR), a nyomásérzékelőt, a hőmérsékletet és a Bluetooth technológiákat a bőr elektromos vezetőképességének kis mértékű változásainak mérésére.

A TUDOMÁNY

Szervetünk igen összetett kémiai, szerkezeti és energetikai remekmű, amely több ezer "alkatrésszel" több millió folyamattal működik.
Az a komplex, különleges rendszer, amely mindannyiunkban dolgozik, hogy testünket a jólét állapotában tartsa, kiemeli összetettségünket és egyéniségünket. A testünk számos módot talál, hogy felfedje belső működését...


AZ INGER

A belső és a környezeti hatások, akár hasznosak, akár káros hatások, ezek a változások okai, melyekre reagál a szervezet. Az iTOVi nyomon követi ezeket az eseményeket a szervezetben, ha ingereket küld a válasz indukálására.


A VÁLASZ
Évszázadokon keresztül a szervezetből érkező reakciókat különböző módszerek alkalmazásával figyelték meg és rögzítették. Az iTOVi galvanikus bőrreakciót / GSR-t használ a bőr elektromos vezetőképességének mérésével és a leghangsúlyosabb változások azonosításával.


AZ ALGORITMUS

A galvanikus bőrreakció már régóta működik, és az iTOVi előrelépést tesz lehetővé a GSR által biztosított mérésekben. Miután az iTOVi kézi beolvasás befejeződött, az adatokat az iTOVi bonyolult szabadalmi algoritmusán keresztül feldolgozzák, és mélyebb képet kapunk a bőr vezetőképességének kis változásairól. Ezután elemezzük a vizsgálati eredményeket, hogy növeljük az iTOVi algoritmus intelligenciáját.


JELENTÉS

Miután az iTOVi beolvasás befejeződött, egy jelentés megmutatja az ellenőrzés eredményeit az iTOVi alkalmazásban. A szkennelés eredményeit a bőr elektromos vezetőképességének változásai alapján sorolják fel. A jelentést véglegesen a megadott név alatt tárolja az alkalmazásban. Azt is választhatja, hogy az iTOVi alkalmazással e-mailben elküldi a jelentést, ez egy kényelmes módja a beolvasási eredmények megosztásának. Az iTOVi szkenner egy fejlett és hatékony eszköz, amely segít a vállalkozás növekedésében és többet megtudni az általános wellnessről. Hogyan kell értelmezni az iTOVi szkennelési jelentést? Néhány lépésben lebontottam, hogy könnyen értelmezhesd az eredményeket és folyamatosan szkennelhess.Most, hogy látod a kategóriákat, észre fogod venni, hogy a termékek ezek alapján csoportosíthatók. A program válaszai tartalmazhatnak illóolaj keverékeket, egykomponensű olajokat, de akár étrendkiegészítőket is. Görgesd le a legfontosabb termékek átfogó listáját. Mindegyik termék rövid leírást ad az összetevőiről és a használatáról. (Ez nagyon hasznos, ha nem ismered a terméket.) Miután befejezted az elemzést, és végigmentél az eredményeken, a jelentés e-mailben vagy üzenetben osztható meg. A jegyzetek hozzáadása egy rendkívül hasznos plusz lehetőség, mellyel követhetők a változások, előrehaladások, egyéni folyamatok.