A Young Living termékek segítenek neked, hogy megtaláld a fizikai és érzelmi jólét érzését. Eljött a pillanatod, hogy megtapasztald a természet tiszta eszenciájának előnyeit. Ezek a termékek életed minden részében jelen lehetnek, támogatást nyújtva a a testednek, nyugalmat hozva az élet nyüzsgésébe. Megerősítenek a hétköznapokban, mankót nyújtanak testi és lelki megpróbáltatásaid során.

Amikor csatlakozol a Young Livinghez, illóolajat rendelsz tőlünk, egy közösséghez csatlakozol, amelyben az egyének nyitottak a természetes megoldások iránt önmaguk és családtagjaik számára. A Young Living sokkal többet jelent a világ legtisztább illóolajaihoz és illóolajos termékeihez való hozzáférésnél.
Nézd csak milyen előnyökkel jár velünk tartani:

- Jelentős kedvezmény számodra (kiskereskedelmi árból -24%), hogy még több kedvencet fedezhess fel!

- Engedményes szállítási díj és ingyenes termék, ha csatlakozol a havi Young Living Essential Rewads programhoz.

- A Young Living kompenzációs tervén keresztül jutalékok és bónuszok megszerzése


Természetesen mindenről részletesebb tájékoztatót is kapsz, amennyiben nyitott vagy rá. Ha pedig készen állsz a rendelésre, csatlakozásra, több lehetőséged is van!

Önálló regisztrációval angol nyelvű oldalunkon itt: “Who introduced you to Young Living?” -
Ki ismertetett meg a Young Living termékekkel? -kérdésre : az azonosító számom, a 12195617 számot írd kérlek.
Mindkét helyre, a Sponsor ID és az Enroller ID-hoz is ezt a számot írhatod (12195617). Ebben az esetben segítek termékleírásokkal, csatlakozhatsz előadásaimhoz, közösségi csoportjaimhoz, képzéseken vehetsz részt, aktuális hírleveleket küldök, amelyről természetesen bármikor leiratkozhatsz.


Amennyiben segítséget szeretnél kérni, vagy személyesen is megismernél, keress bátran!
Kötelezettségek nélkül személyesen, telefonon, akár online platformok keretében is felteheted kérdéseidet, mielőtt regisztrálsz.

Elérsz:

Email: m.fallmann.szabina@icloud.com
Regisztráció
Member ID: 12195617
Tel: 0630/438-0235


További gyakori kérdések a rendeléssel, a csatlakozás feltételeivel, a regisztrációval, kapcsolatban:

A regisztrációkor eldöntheted, hogy vásárlóként, vagy független forgalmazóként (disztribútor) regisztrálsz –e a Young Living rendszerébe, ahol saját virtuális "irodát" kapsz.

Vásárlóként termékeidet kiskereskedelmi áron rendeled meg, forgalmazóként termékeidet nagykereskedelmi áron kapod meg, így körülbelül 24% árelőnyt élvezhetsz. Ezen felül lehetőséged van rendelésedet jutalomprogramban feladni.

Általában az a személy, aki megismertette veled a Young Living világot a szponzorod (mi így hívjuk, ő fog segíteni neked a jövőben) Szükséged lesz ennek a személynek a Young Living ID (azonosító) számára ahhoz, hogy vásárlóként vagy független forgalmazóként vásárolhass. Ha nincsen ilyen személy, automatikusan kapni fogsz magad mellé.

A független YOUNG LIVING forgalmazók (DISTRIBUTOR) rendszeres havi rendelését nyilvántartó rendszer havi 50 PV /kb. €50 nettó rendeléstől lehetséges, mely lehetővé teszi számodra, hogy kedvenc termékeidet havonta házhoz szállíttasd, vagy új termékekkel ismerkedj meg. A szolgáltatás a következő előnyöket nyújtja:

 A Young Living minden hónapban házhoz szállítja YL-termékeidet
 Exkluzív termékcsomagokat kedvezményes áron vásárolhatsz meg
 Rendeléseid alapján jutalom-pontokat gyűjthetsz, melyeket levásárolhatsz
 További jutalékokra leszel jogosult
 Alacsonyabb a szállítási díj

(megjegyzés: Ne ijedj meg a lehetőségtől, nincs kötelezettség, nincsenek elvárások, nincs mit veszíteni! kb. másfél éve kezdtem jómagam is csupán foglalkozni ezekkel az üvegcsényi csodákkal, de már a második után "szerelmes" lettem. Nyilván több gyerkőc mellett fontos szempont volt az árkedvezmény, de olyan simán, gördülékenyen megy minden... Nincsen nyomás "fentről, nincsen elvárás, hasonló életvitelű nők, anyukák vesznek körül - ha szeretném, mert semmi nem kötelező - nincsenek nagymarketingnyomulások és sorolhatnám. Minden folyik a medrében. Szervezünk workshopokat kencegyártás, vagy éppen a főzés köré építve, élvezem az olajozás minden pillanatát. - Sorry, amiért ide egy kisebb blogbejegyzés került, fontosnak éreztem)


Hogyan fizethetem ki a havi rendelésem összegét?
Bankkártyával (Master, Visa) vagy átutalással. Átutalás esetén feltétlenül tüntesd fel a Young Living ID-t (ügyfélszám) és a megrendelésszámot.

Mennyi időt vesz igénybe a szállítás?
A számla ellenértékének beérkezése után átlagosan 2 munkanapon belül küldik ki a csomagokat a raktárból.​


Az általam feltöltött katalógust itt találod.
A hivatalos nyomtatott verzót itt találod.
Az angol nyelvű weboldalt a teljes termékpalettáról itt.
Még mindig keress bátran, ha maradt kérdésed!