Magtól a zárjegyigSeed to SealA csúcstechnológiájú gyártási folyamatunk a világ legtisztább illóolajait eredményezi. Young Living 25 éve az irányadó az illóolajok tisztasága és hatásossága terén. A minőségre vonatkozó ígéretünk központjában a „Seed to Seal” folyamat áll.

Számomra a Young Living kicsit kézműves vállalkozás és nem kicsit startup is talán.
Hiszen Gary mindent saját maga talált ki, tapasztalt meg, mint egy igazi kézműves, megálmodta, elkészítette, forgalmazta, szívvel-lélekkel. Ma pedig felesége és a fiai folytatják a munkáját.
Csodálatos történet, fantasztikus termékek, korrekt cég. Jó idetartozni.


A „Seed to Seal” folyamat egy szabadalmaztatott folyamat, amely az eredeti illóolajok előállításának legfontosabb követelményeire összpontosít, 5 pontban foglalható össze:


A MAG ( SEED)

A „ Seed to Seal” folyamatunk létfontosságú első lépése a kívánatos összetevőket megfelelő arányban tartalmazó növények előállítására alkalmas összetevők kiválasztása.


A TERMESZTÉS

A fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos szakértelmünk biztosítja, hogy megfeleljünk a szigorú szabványoknak, a Young Living tulajdonában lévő farmokon és a gondosan felügyelt partnereink farmjain egyaránt.


A LEPÁRLÁS

Az ősi és a modern technikákat kombinálva fenntartjuk a jótékony hatású növényi összetevők ideális profilját minden egyes illóolaj előállításakor.


A VIZSGÁLAT

a folyamatos minőség és tisztaság garantálása érdekében az illóolajaink vizsgálatára saját belső laboratóriumainkba, valamint harmadik fél létesítményeiben kerül sor. A Young Living illóolajok több tucat forrásból származnak és mindegyikük megfelel a szigorú Seed to Seal minősítésnek.


A LEZÁRÁS


A „Seed to Seal” folyamat azzal zárul, hogy csúcstechnológiájú létesítményeinkben gondosan lezárunk és ellenőrzünk minden egyes illóolaj-üveget, mielőtt kiszállítanánk azokat a világ minden részén található tagjaink számára.


A Young Living a gondosan kiválasztott termőterületeket, saját maga ülteti be, illetve a szüretelést (betakarítást) követően a helyszínre telepített desztillálókban alacsony hőmérsékleten nyeri ki az olajokat, a lehető legmagasabb terápiás hatásfok elérésével. A palackozás is a farmokon történik, így garantálható, hogy az olaj idegen anyaggal nem érintkezik, szállítás során nem sérül a szerkezete.


A Seed to Seal folyamatunkra vonatkozó további információkat lásd a SeedtoSeal.com oldalon.
A YouTube-on rengeteg több videót is találsz a Seed to Seal programról!