Miért porlassz esszenciális illóolajokat a levegőbe?A Young Living illóolajokat végtelen kombinációban tudjuk alkalmazni környezetünk illatosítására, fertőtlenítésére, vagy porlasztás által gyógyulás segítésére is. A diffúzor kíméletesen, melegítés nélkül olyan apró molekulákra bontja az olajcseppeket, hogy belélegezve azokat másodpercek alatt érjük el a kívánt hatást.

Young Living esszenciális olajok porlasztásának számtalan előnye van a hagyományos illatosítókkal szemben:
- teljesen természetes, organikus, 100%-ban terápiás minőségű olajok
- terápiás hatásfokkal rendelkeznek
- nem tartalmaz szintetikus összetevőt
- teljesen antiallergének
- olajtól és légköbmétertől függően 12-20 perc alatt képes elpusztítani a levegőben lévő baktériumok 99,3%-át! Vértesztekkel is egyértelműen kimutatták hatásosságukat! 2017 októberben volt Budapesten egy vércseppanalízis vizsgálattal egybekötött előadás, ahol a résztvevők megtapasztalhatták ezt az élményt. Kórházakban, szállodákban, oktatási intézményekben is világszerte népszerűek ezek a termékek! Végre nálunk is elérhetők, és egyre népszerűbbek!


Vigyázzatok! Terápiás célra a piacon kapható olajok 1%-a alkalmas!!! 26% szintetikus, a maradék HAMISÍTVÁNY!


Egy üveg aromaterápiás olaj címkéjére törvényesen ráírható, hogy 100%-ban természetes akkor is, ha csak 40% valódi esszenciális olajat tartalmaz!

Honnan tudhatod, hogy a Young Living olajok 100% tisztaságúak?
Olvashatsz róluk itt a weboldalon is, de a www.youngliving.com oldalon biztosan elvarázsolódsz.


Mi a probléma a szintetikus olajokkal, illatosítókkal?
Míg a terápiás minőségű olaj semmilyen kémiai adalékot nem tartalmaz, könnyen átjuk a vér-agy gáton, még a sejtfalon is képes áttörni - erre egyetlen antibiotikum sem képes - addig a szintetikus illatok vegyületei rátelepednek a sejtfalra, a későbbiekben allergiát, immunbetegségeket, ösztrogéndominanciát okoznak.


Mi történik ha belélegezzük az éterikus olajokat?
A szaglószerveken keresztül az aroma közvetlenül az agy érzékelő központjába - a limbikus idegrendszerbe - kerül, ahol neurokémiai vegyületekké alakulnak. Attól függően, hogy milyen aromáról van szó, fejti ki hatását. Ez lehet relaxáló, stresszoldó, de mély érzelmi blokkokat is képesek feloldani, sőt a hormonrendszer szabályozásában is komoly szerepet játszanak. Az éterikus olajok képesek áthatolni a sejtfalon, így azon kívül, hogy egyetlen természetes eszközként elpusztítják a vírusokat, jelentős sejtregeneráló hatással bírnak.

Mi történik a szintetikus és a hamisított összetevőkkel? Amíg az éterikus olajok molekulái átjutnak a sejtfalon, a szintetikus és hamisított olajok összetevői rárakódnak a sejtfalra. A szervezet toxinoknak értelmezi, a máj nem képes a feldolgozásukra. Tehát ahelyett, hogy jót tennének, újabb problémákat generálnak, és gondoskodnod kell az eltávolításukról - méregtelenítéssel, tisztítókúrákkal.

​ A modern Illóolaj-mozgalom világvezetőjeként a Young Living a legtisztább illóolajokat és illóolajos termékeket viszi el a világ minden családjához. Tarts velünk te is!