A Raindrop technika (Esőcsepp módszer) talán minden általános módszernél különlegesebb, hiszen terápiás minőségű illóolajokat viszünk fel a testre a jótékony hatás fokozása érdekében. Ez módszer az egyik legbiztonságosabb, non-invazív forma a gerinc egészségéért, jótékony hatású Young Living illóolajok helyi alkalmazásának segítségével.

Az Esőcsepp módszer kifejlesztése
Dr. Gary Young fejlesztette ki, melynek alapjául az illóolajok antimikrobiális tulajdonságairól szóló kutatásai szolgáltak, és ehhez a VitaFlex technikát, a talp reflexpontjait, és az „effleurage” elnevezésű – az izmokra és idegrendszerre gyakorolt, finom simogatáson alapuló – módszert kombinálta.
Mikor D. Gary Young ezt a technikát kifejlesztette, a a Young Living Raindrop készlet illóolajait az emberi egészre állította össze. A testi, érzelmi és szellemi egyensúly megteremtésének fontosságára fektette a hangsúlyt.


Az Esőcsepp módszer néhány erőteljes hatása
1. A testben, különösen a derék és a hát környékén fellépő nehézségek, diszkonfort érzések, gerincproblémák enyhítésében támogat.
2. Wellness – a terápiás hatású olajok normalizálják az idegrendszert, előkészítik azt a stressz, a szorongás, vagy a feszültség leküzdésére.
3. Különleges és erőteljes illathatásuk jó szolgálatot tesz hangulati, érzelmi és akár viselkedésbeli egyensúlyvesztés esetén is.
4. Izomnyugtatás– Az izmok, melyek fáradtak, túlterheltek, szintén profitálnak a Raindrop módszerből.
5. Tökéletes társa a szervezet tisztításának, méregtelenítésének
6. A módszer hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. A Raindrop visszaállítja a fizikai, testi és szellemi jóllétet.

Egyetlen alkalom is több héten át fejti ki hatását.


Az Esőcsepp módszert egy félnapos, elméleti és gyakorlati tréning keretén belül lehet elsajátítani. Lehetőséget nyújtunk ezzel a családon belüli alkalmazásra és szakemberek számára egy különleges szolgáltatásbővítésre.

Szükség van hozzá egy Young Living Esőcsepp esszenciális olajkészletre. A készlet az alábbi kilenc, 5 ml-es esszenciális illóolajat és két 114 ml-es illóolajokkal dúsított masszázsolajat tartalmaz:
Valor II illóolaj keverék, bazsalikom, ciprus, majoránna, oregánó, Aroma Siez (olajkeverék), borsmenta, kakukkfű, kúszó fajdbogyó, Ortho Ease masszázsolaj keverék és V-6 növényi olaj-komplex. Az 5 ml-es üvegcsékben egyenként nagyjából 80 csepp olaj található. Egy csepp Young Living illóolaj 15-20 csepp hagyományos illóolajnak felel meg és egy készlet 8-10 alkalom elvégzéséhez elegendő.


A Raindrop készlet elérhető magánszemélyek és vállalkozással, EU-s adószámmal rendelkezők számára internetes rendelés útján egyaránt.
A Esőcsepp készlet YL tagsági felhasználói 24%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. A Young Living tagság díj- és kötelezettségmentes. Természetesen a készlethez kedvezmény nélkül is hozzá lehet jutni.

A készlet ára tagsági felhasználóknak (nem tartalmazza az Esőcsepp módszer elsajátításának díját): 126 EUR + 27 % ÁFA + szállítási költség


A Young Living rendelési lehetőségeiről itt olvashatsz: http://www.enolaj.hu/lehetosegeink





A tagság további előnyei(amennyiben szeretnéd kihasználni azt):
• egy fejlődő, támogató közösség részévé válhatsz
• további tapasztalatokra tehetsz szert az illóolajok sokrétű alkalmazási és felhasználási lehetőségeiről
• folyamatosan és ingyenesen juthatsz hozzá a felhasználást segítő információkhoz
• részt vehetsz a világ bármely pontján szervezett eseményeken és tréningeken
• ellátogathatsz bármely, számodra elérhető Young Living farmra és megtekintheted az illóolaj előállításának módját és folyamatát.
.

A Raindrop technika elméleti és gyakorlati részén egyszerre általában 6- 15 fő vehet részt. Minden résztvevő számára egy névre szóló oklevelet adunk át.


Tanuld meg szakértőként és bővítsd szolgáltatásodat egy nem mindennapi módszerrel.
Tanuld magánszemélyként, hogy a családod és a környezeted egészségét természetesen és hatékonyan támogasd!

Európában számos helyen, köztük Ausztria és Horvátország egyes 4* és 5* csillagos wellness szállodáiban élvezhetjük a Young Living alapítója által kifejlesztett, egyedi és erőteljes hatású technikát.
Osztrák, német és magyar holisztikus orvosok, terapeuták évek óta alkalmazzák praxisaikban kiegészítésként.
Holisztikus, vegyszermentes termékeket kedvelő kozmetikusok, masszőrök sajátítják el a technikát szolgáltatásaik bővítése céljából és édesanyák, akik szeretnék a gyengéd, ám hatékony védelmet a család minden tagja számára.

A Young Living a méreganyagoktól mentes, tiszta termékeket tesz elérhetővé számodra. Az illóolajok mellett, illóolajokkal gazdagított táplálék kiegészítők, bőrápolási- és testápolási termékek, vegyszermentes tisztítószerek és még sok minden más is segít bennünket azért, hogy egy igazán tiszta, tudatos, mindennapi wellness élményekkel gazdagított életet élhessünk.
D. Gary Young, a Young Living alapító tulajdonosa a megannyi illóolaj mellé megalkotta a Raindrop Technique™, azaz az Esőcsepp technikát. ​