Véletlenek nincsenek. Csodák vannak.Üdv. neked az illóolajok varázslatos világában!Meggyőződésem, hogy minden okkal történik. Sokszor csak évekkel később látjuk, értjük meg a miérteket, de addigra már olyan egyértelműnek látszik, hogy mi miért történt.
Nehézségek, hullámvölgyek mindig jönnek, de úgy gondolom, legnagyobb részben a hozzáállásunkon múlik, hogyan éljük meg és kezeljük ezeket. Hatalmas eredménye van, ha kicsit változtatunk a szemléletünkön.
No de nem vagyok sem önjelölt pszichológus, sem coach. Szóval én, és az olajok:


Kétféle ember van, az egyik, aki tudatosan keresi a természetes megoldásokat, és így talál rá az illóolajokra, ők általában anyukák, akik a gyermekeiknek szeretnék a legjobbat adni, nők, akik egészségügyi megoldást keresnek valamilyen problémára. No és van a másik féle ember, aki az a ritka hibbant kivétel, mint én. Akit annyira nem érdekel ez az egész, hogy tudomást sem akar róla venni. Ilyenkor szoktuk mondani, hogy:
"ha valaki nekem akkor azt mondja... "


Akkor mégis hogyan jutottam ide?
Az első illóolajomat csak azért rendeltem, hogy kicsit letudjak egy szívességet. Berendelek valami ütősnek tűnő valamit, aztán jól megmondom, hogy nekem van igazam. Igen, persze, gondolhatod, visszanyalt a fagyi.
A pánikbetegségemre (amire nem kevés gyógyszert szedtem akkoriban) választottam egy keveréket. Az első alkalommal segített, megdöbbentő élmény volt. Ismerős az érzés, mikor hajt a kíváncsiság, érzed, hogy nem neked lesz igazad, de azért még nem akarod elengedni a véleményed? Szívás a vége, már ami az EGO-t illeti. Elkísértem az olajos csapatot az Everness fesztiválra, ahol a sátrunk villámgyorsan elsősegély sátorrá váltott a kiállítói funkcióból. Eljött az a pont, ahonnan nem voltak kérdések, csak elköteleződés, és megingathatatlan bizalom. Olyan döbbenetes hatással volt rám ez néhány nap, hogy tudtam, a jövőmet jelentik ezek a kis üvegcsék. Az elmúlt 4-5 év pedig bebizonyította számomra, hogy aki kicsit is nyitott vagy a változásra, a változtatásra, a csodára, és dolgozol önmagadon, az egészségeden, akkor számodra biztos mankót tud nyújtani az illóolajok ereje. Akár hiszel bennük, akár nem. Működnek, ez megkérdőjelezhetetlen.

​Az egész családunk élvezi jótékony hatásait, a legkisebbtől a nagymamáig, még a kiskedvences is. Elhagytuk a gyógyszereket, a különböző szintetikumokat, átváltottunk vegyszermentes háztartása. Ez annyira nem én voltam, hogy sokszor ma is pislogok, és mosolygok magamon, mikor felismerem a változást.

Azon túl, hogy fizikai problémákra nyújtanak megoldást ezek a cseppnyi csodák, minden alkalommal elvarázsol az erejük érzelmi síkon is. Finoman, lágyan és mégis rendkívül hatékonyan működnek. Mint mikor egy édesanya altatja a gyermekét. A megrendíthetetlen bizalom biztonságot ad, és minél lágyabb, kedvesebb, puhább a ringatás, annál eredményesebb az elaltatás.

Szeretném megmutatni mindezt mindenkinek, aki nyitott rá. szeretném az illóolajok erejével támogatni a nőket a mindennapokban. Merjenek változtatni, lépni, megvalósítani, felvállalni, megélni önmagukat, az érzéseiket, ismerkedjenek meg az illóolajok nyújtotta életstílussal, természetes megoldásokkal.


A barátnőm szokta mondani: A Young Living életeket változtat meg. Valóban. Az enyémet, a tiédet, azokét, akikkel megosztod, de a cég alapítványán keresztül a maláriával küzdő emberek, a tanulni vágyó ecuadori gyermekek életét is. Megtaláltam azt a munkahelyet, ahol önmagam lehetek. Vagyis fordítva. Megtaláltam önmagam, ami a munkahelyem lett. A szenvedélyem.
​Egyetlen kérdésem maradt: Neked hogyan segíthetek?

A cég MLM rendszerben működik, aminek sok előnye van, amellett, hogy ha meghalljuk a szót, futásnak eredünk, még én is.
Ilyen előny például, hogy a termékek nem kerülnek kiskereskedelmi forgalomba. Az illóolajok közvetlenül a farmról érkeznek hozzád. Ez biztosítja, hogy az illóolajok tisztaságát ne lehessen manipulálni. Ilyen előny, hogy mindenki ugyanolyan áron juthat hozzájuk. Ilyen előny, hogy ismerjük egymást, tudunk tanácsot kérni, meg tudjuk egymással osztani a tapasztalatainkat. Gary Young a cég alapítója, az illóolajok megálmodója küldetésének vallotta, hogy az illóolajok cseppenként jussanak el minden háztartásba, a megosztás, és tapasztalatok erejével. Emiatt sem fogsz soha nálunk olyan marketinghegyeket és nyomulást látni, mint más illóolajos cégeknél. No és ha már más cégek.. érdemes megnézni a múltjukat, hogy hogyan alapították őket, mi a hátterük, vannak-e farmjaik, stb... én nem érem be replikával, az eredetire teszem a voksom.
Egy bejegyzés ezzel kapcsolatban itt találsz.

Az elmúlt években (még a COVID előtt) a YL-nek hála, utazhattunk néhány eseményre, fantasztikus élmény volt. Csak halkan jegyzem meg, előtte sosem ültem repülőn, külföldön is gyerekkoromban jártam. Nekem a YL ezt is adta. Egy kis plusz bevétel, utazások, klassz közösséget, és amire nem is számítottam, egy fantasztikus barátnőt. Az utazásaimról egy kis ízelítőt itt találsz.
Végül szeretném neked bemutatni az én kis "magom", azokat a fantasztikus csajokat, akikkel együtt osztjuk meg az illóolajok iránti szenvedélyünket. Jelentkezz közösségi csoportjainkba!