Szóval számoltam (nem írok márkaneveket):

Fájdalom és lázcsillapító szirup: 1700ft (3 gyerekkel ebből havi 1-2)
Orrspray: szintén 1600-1800ft
Lágyzselatin kapszula fájdalomra 16db-os: 2400ft
Köhögésre szirup (legolcsóbb): 1400 ft
Mellkasbedörzsölő: 1300ft
Csípésre kenőcs: 1900ft
Rovarriasztó spray: 1400ft
Füllcsepp: 1100ft
Görcsoldó: 1100ft

Ez nagyon az alapkészlet, 15600 forint. Nincsen benne puffadásra, hasmenésre, gyomorégésre semmi, nincsen benne égésre, herpeszre, problémás bőrre, izomlázra, izomfájdalomra csodaszer, nincsen benne inhaláló sem, gyógytea sem. Nincsenek benne a meghűléses porok, és nem vettem számításba a különböző korosztályokat a családban (0-6, 7-14 és felnőtt), mindenkinek másik kell emiatt. Ha számolok csupán egy pattanás elleni krémet, egy gyógynövényes nyugtatót, egy doboz izomfájdalomra való tapaszt, hamar duplázódik az összeg. Ez esetben még nem vásároltam antibiotikumot, vitamint, és sorolhatnám. Javaslom mindenkinek, hogy mielőtt tovább olvas, számolja ki gyorsan a havi patikát...

No és akkor jön a Young Living.

A Starter Kit csomagunk megtalálható itt a termékek között, részletesen olvashatsz minden olajáról.
A fent említett problémák mindegyikére alkalmas a 11 olaj valamelyike.

Viszont!
MEGELŐZÉSRE (IS) HASZNÁLOD őket, levegőt tisztítasz, és illatosítasz velük, ízesítesz, előkapod, ha feszült vagy, ha nyűgös a gyerek, van, amit molyok ellen is használhatsz, olyan, ami gombás fertőzésekre is alkalmas, sőt, még a kutyusodnál is szuper.

Fontos kiemelni, hogy ezek az olajok
100 százalékban tiszta, esszenciális olajok!!!!
Többségük külsőleg és belsőleg is használható! Csupán az adagolásnál kell figyelni, de a gyermeknek ugyanazt adhatjuk, nem kell két-három féle kiszerelés. 11 üvegcsével leválthatsz egy halom vackot. (Ígérem, valahol lefotózom, itthon már nem tudom, nincsen mit....)

Tényleg kattints ide: Starter Kit
Kiszámoltad mennyit költesz?

A csomagunk ára kb. 54000 forint!
Úgy gondolom, ez 11 üveg olajért már önmagában nagyon klassz ár, de a
hidegpárásító, ami a csomagban van, családi favorit.
(Négy óra folyamatos porlasztást biztosít, majd automatikusan kikapcsol. Világítása igazodik a környezeti fényhez emiatt is a gyerekek kedvence. Két csepp levendula olajjal kellemes illatot és esti fényt biztosít az esti megnyugváshoz, elalváshoz, de közvetlen inhalálásra is alkalmas.)
Önállóan is megrendelhető a diffúzor, kb. 21000 forintért, ami ma egy alacsony kategóriájú hidegpárásító ára Magyarországon minden extra funkció nélkül.

A fennmaradó összeget tehát (csomag 54000ft - párásító 21000ft) leosztva, kb. 3000ft egy üveg olaj, (rengeteg apróság is van pluszban a csomagban) ami a drogériás olajok árának felel meg. No azokról az olajokról egy külön blogban mesélek majd, nem vagyok egy "mindenmentes" mami, de azokat soha...

Ha elolvastad a csomag leírását, számoltál, és élnél a lehetőséggel, keress bármilyen elérhetőségen, megmutatom az illatokat, beszélgethetünk bővebben a téged érintő témákról.

Fuss neki felkészülten az ősznek!

"Figyelj anya, én tudom!" - ahogyan olajozott kisfiam mondja/mutatja mindig.