Természet, Tudomány, technológia a TenyeredbenMegérkezett az életünkbe az iTOVi szkenner, ahogy a gyerekeim elnevezték egy pillanat alatt a fenti cím alapján, a 4T kütyü. Minket azonnal elvarázsolt. Az iTOVi Scanner kombinálja a galvanikus bőrreakciót (GSR), a nyomásérzékelőt, a hőmérsékletet és a Bluetooth technológiákat a bőr elektromos vezetőképességének kis mértékű változásainak mérésére.

A TUDOMÁNY

Szervetünk igen összetett kémiai, szerkezeti és energetikai remekmű, amely több ezer "alkatrésszel" több millió folyamattal működik. Az a komplex, különleges rendszer, amely mindannyiunkban dolgozik, hogy testünket a jólét állapotában tartsa, kiemeli összetettségünket és egyéniségünket. A testünk számos módot talál, hogy felfedje belső működését...


AZ INGER

A belső és a környezeti hatások, akár hasznosak, akár káros hatások, ezek a változások okai, melyekre reagál a szervezet. Az iTOVi nyomon követi ezeket az eseményeket a szervezetben, ha ingereket küld a válasz indukálására.


A VÁLASZ

Évszázadokon keresztül a szervezetből érkező reakciókat különböző módszerek alkalmazásával figyelték meg és rögzítették. Az iTOVi galvanikus bőrreakciót / GSR-t használ a bőr elektromos vezetőképességének mérésével és a leghangsúlyosabb változások azonosításával.


AZ ALGORITMUS

A galvanikus bőrreakció már régóta működik, és az iTOVi előrelépést tesz lehetővé a GSR által biztosított mérésekben. Miután az iTOVi kézi beolvasás befejeződött, az adatokat az iTOVi bonyolult szabadalmi algoritmusán keresztül feldolgozzák, és mélyebb képet kapunk a bőr vezetőképességének kis változásairól. Ezután elemezzük a vizsgálati eredményeket, hogy növeljük az iTOVi algoritmus intelligenciáját.


JELENTÉS

Miután az iTOVi beolvasás befejeződött, egy jelentés megmutatja az ellenőrzés eredményeit az iTOVi alkalmazásban. A szkennelés eredményeit a bőr elektromos vezetőképességének változásai alapján sorolják fel. A jelentést véglegesen a megadott név alatt tárolja az alkalmazásban. Azt is választhatja, hogy az iTOVi alkalmazással e-mailben elküldi a jelentést, ez egy kényelmes módja a beolvasási eredmények megosztásának.


Az iTOVi szkenner egy fejlett és hatékony eszköz, amely segít a vállalkozás növekedésében és többet megtudni az általános wellnessről. Hogyan kell értelmezni az iTOVi szkennelési jelentést? Néhány lépésben lebontottam, hogy könnyen értelmezhesd az eredményeket és folyamatosan szkennelhess.


Kategóriák

Az iTOVi Scan jelentés három elsődleges kategóriát fog mérni: Érzelmi, Környezeti és Fizikai állapotot.

Az iTOVi szkenner kiválasztja, hogy melyik kategóriában reagál adott pillanatban a szervezeted, és megtalálja a megfelelő termékeket a szervezet támogatásához.


Érzelmi Feszült vagy? Ingerült? Választás előtt állsz?


Az érzelmi kategóriába tartozó termékek befolyásolhatják általános jól(l)éted, hozzáállásod vagy hangulatod.


Környezeti

A közvetlen környezeted jelentős hatással lehet az érzel​meidre és a személyes jól(l)étedre. Ebbe a kategóriába tartozó termékek javíthatják a környezetedre adott válaszokat.


Fizikai

Az izomfájdalomtól a fejfájásig sokféle probléma nehezítheti a mindennapjaidat. A fizikai kategóriába tartozó termékek befolyásolhatják fizikai jól(l)éted és általános egészségi állapotod.


Most, hogy látod a kategóriákat, észre fogod venni, hogy a termékek ezek alapján csoportosíthatók. A program válaszai tartalmazhatnak illóolaj keverékeket, egykomponensű olajokat, de akár étrendkiegészítőket is. Görgesd le a legfontosabb termékek átfogó listáját. Mindegyik termék rövid leírást ad az összetevőiről és a használatáról. (Ez nagyon hasznos, ha nem ismered a terméket.) Miután befejezted az elemzést, és végigmentél az eredményeken, a jelentés e-mailben vagy üzenetben osztható meg. A jegyzetek hozzáadása egy rendkívül hasznos plusz lehetőség, mellyel követhetők a változások, előrehaladások, egyéni folyamatok. ​


Amennyiben az iTOVi szkenner üzleti lehetősége is érdekel, írj/hívj és küldök róla információt. Az iTOVi weboldala és megrendelése: https://goo.gl/M65WuX


Ez a termék nem jelzi az egészségi állapotot, és nem szándékozik betegségeket diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy megelőzni. Ha bármilyen kérdése van az Ön egészségével, mások egészségével, vagy az iTOVi jelentésben szereplő termékekkel kapcsolatban, forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltatóhoz.