Nyiss ki egy üveg Thieves illóolaj keveréket, a citrom, a szegfűszeg, a fahéj, az Eucalyptus Radiata és a rozmaring olajok hatékony kombinációja el fog varázsolni. Minden csepp a természetben előforduló összetevőket tartalmaz. Meleg, édes illata az első pillanattól magával ragad. A Thieves több, mint egy illóolaj-keverék; ez egy élmény. Ezért találhatod meg a te és családod által mindennap használt termékekben. A mindennapokat biztonságossá és illatossá varázsolja a természetes, növényi eredetű összetevőivel. Cseréld ki az otthonodban lévő kemény vegyszereket a Young Living megbízható Thieves háztartási termékcsaládra!

A Thieves / Tolvajok története a 15. századi Franciaországból ered, amikor a tolvajok a pestisben megfertőződött betegeket és a járványban elhunyt halottakat fosztogatták. A legenda szerint különleges aromás anyaggal védekeztek, ami többek közt szegfűszegből, rozmaringból, fahéjból készült. A mai Thieves illóolaj keveréket ez a történet ihlette. Ez a varázslatos illóolaj a Young Living egyik legnépszerűbb terméke, és alapja az egészségünk középpontjában álló Thieves termékcsaládnak. A Thieves erőteljes kombinációjának felhasználásával leválthatja a potenciálisan káros anyagokat, termékeket otthonodban, természetes, biztonságos otthont, környezetet, háztartást alakíthatsz ki általuk.

Nem lehet eleget beszélni az szervezetre és a környezetünkre ártalmas tisztítószerekről. Elképzelni sem tudjuk, mennyi vegyszert juttatunk a szervezetükbe azzal, ha kimosunk egy pólót vagy épp egy tisztítószeres ronggyal letöröljük az asztalt. Számos forgalomban lévő vegyszerről tudott, hogy mérgező, rákkeltő és különböző daganatos betegségeket okozhat.. Hatással vannak az asztma kialakulására, meddőséget idézhetnek elő. Arról nem is beszélve, hogy felhalmozódnak a szervezetben, de éppen eléggé megtudja keseríteni az ember életét egy bőrirritáció vagy egyéb vegyszerallergiás tünet is. Vegyszermaradványok minden hagyományos tisztítószerrel tisztán tartott felületen maradhatnak. Ott ahol épp eszel és ott ahol a kisgyermeked épp kúszik a járólapon…

A természetes eredetű, növényi alapú összetevők kombinálásával a Thieves Általános Tisztító kivételes otthoni tisztítóerőt biztosít.
Jellemzői és előnyei:
• Ultrakoncentrált, sokoldalú formula
• Szinte otthona minden felületére alkalmas, beleértve a szőnyegeket, padlót, pultot, üvegfelületeket, falakat és egyebeket
• Hatékony, erős tisztító vegyszerek nélkül
• Növényi alapanyagokból készül
• Nincs erős kémiai szaga
• Nem maró oldat, nem hagy maradványokat


A Young Living Thieves termékcsaládjának többi termékéhez hasonlóan a Thieves Mosószer célja, hogy igazi tisztaságot nyújtson növényi alapú összetevőkkel, amely kémiai-, vegyi adalékanyagoktól mentes. Ez a mosószer nem tartalmaz optikai fehérítőt, hanem tiszta illóolajokat és természetes tisztító enzimeket használ a ruhák mosására és frissességére. Nem tartalmaz SLS-t és más szulfátokat, és nem tartalmaz szintetikus parfümöket sem.

A Thieves Mosogatószer a Thieves, a Jade Lemon és a Bergamot illóolajok együttesen teszik hatékonnyá ezt a tisztítószert, hogy az edények sziporkázóan tiszták maradjanak. JellemzőI és előnyei:
• Erős zsíroldó és tisztító hatású
• Nem hagy kémiai maradványokat
• Bőrkímélő hatású, nem szárítja a kezet
• Friss, citrus illatú
• Nem tartalmaz szulfátokat, színezékeket, formaldehidet és foszfátokat, szintetikus parfümöket

Ezek tehát a Thieves legnépszerűbb termékei, vegyszermentes tisztítószerei. A Thieves termékcsaládnak vagy egy fürdőszobai termékpalettája is, mely fogkrémet, szájvizet, fogselymet, szappant tartogat a kínálatában. Természetesen mind hasonló pozitív előnyökkel jár, nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, szintetikumokat.

Amennyiben szeretnél megismerkedni a Thieves termékcsaláddal, vagy egyszerre cserélnéd le a háztartásod kímélőbb megoldásra, javaslom Thieves csomagunkat, amelyhez rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá. A csomaghoz készítettem egy e-bookot is, rengeteg leírással, felhasználási javaslattal, tippekkel.
A Thieves termékeket megrendelheted magyar webáruházból is, de ebben az esetben az ár +24% kiskereskedelmi többletköltséget tartalmaz! Keress bizalommal, bármelyik megoldást választod!