A mai világban úgy gondolom, a hitelesség a legfontosabb, hiszen mindent, amit teszünk, érzünk, képviselünk, megosztunk ismerőseinkkel, a világgal. Életem fontos része mások segítése, támogatása, közösségek kovácsolása. Egyszer valaki azt mondta, ha az emberek mindannyian támogatnák a náluk egyetlen "lépcsőfokkal" nehezebben élőket, helyreállna a világ.
"Amikor úgy érzed, mindened megvan, ne vagyonra törekedj, hanem mások életvitelének javítására! Hálót adj a halásznak, ne halat!"

Mindenkinek vannak nehéz életszakaszai, olyanok, amik minden szinten kimerítenek. A legutóbbi ilyen helyzetben ismertem meg a Young Living olajokat, és néhány hónapon belül már el sem tudtam képzelni az életem nélkülük. Tudatosan építettem be őket az életembe, támogatva a család egészségét, érzelmi életünket. Különösen nagy hatással vannak rám az érzelmi olajok. Olyan hihetetlen, szinte megdöbbentő élményt adnak, amivel örökre rabul ejtenek.
Bátran kijelenthetem, ezek az olajok szabadságot, fizikai és érzelmi jólétet hoznak az életünkbe a természet tiszta esszenciáinak erejével és előnyeivel.
Anno nem volt veszíteni valóm, két olajat vásároltam, és már tudtam, itt a helyem. Vásárlóként, Young Living tagként, független forgalmazóként.
Nézz körül bátran, ismerkedj velünk, találd meg az "énolajad" (saját kedvencemet neveztem el így), és válj tudatos illathasználóvá!