Belsőleg fogyasztható illóolajokMiért ízesíts illóolajokkal?
- Adalékanyag-, tartósítószer- és káros anyagoktól mentesek
- Táplálóak és ízletesek
- Gluténmentesek
- Támogatják a szervezeted
- Elkerülhető általuk a szárított fűszerekkel járó mikrobák szenyezettség
- Garantáltan penészgombamentes
- 100% Tiszta, koncentrált növényi kivonatok.


Az illóolajok rendkívül koncentrált növényi kivonatok, egyetlen csepp több növény ekvivalens alkotórészeit tartalmazhatja. Mindenki szeretne megbizonyosodni arról, hogy a belsőleg használt illóolajok a legtisztábbak, és olyan növényekről származnak, amelyek biztonságosak az emberi fogyasztásra.

A Young Living jónéhány illóolajjal rendelkezik, amelyet kifejezetten belső használatra címkéznek, útmutatással a biztonságos használatra. A tisztaság és a hitelesség nem különbözik a többi olajunktól, de a Vitality/Plus vonalunk egyértelműen belső használatra van címkézve.


Természetesen ezek az illóolajok tudják ugyanazt, amit a +jelzés nélküliek, tehát ugyanúgy diffúzálhatod és alkamazhatod külsőleg, helyileg. "A Vitality termékek négy különböző kategóriája – Herb, Spice, Citrus és a kiegészítők – mostantól az ellenőrzött GMO-mentes pecséttel jelennek meg a piacon, miután a független harmadik fél által végzett ellenőrzésen megkapták az engedélyt. Ez a folyamat akár 6 hónapig is eltarthat egy termék esetében, és magában foglalja a nyomon követhetőséget, szegregációt és a GMO-k kockázati összetevőinek folyamatos tesztelését.


„A fogyasztók egyre inkább aggódnak az ételükben, és a Young Living úgy véli, hogy az átláthatóság kulcsfontosságú.”- mondta Jared Turner, a Young Living Essential Oils elnök-vezérigazgatója. – „A Young Living továbbra is nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű illóolaj termékeket biztosítsuk a szigorú Seed to Seal ® folyamatunk révén, és büszkén teljesítjük azt az ígéretet, hogy a független harmadik fél által elvégzett vizsgálattal, a Vitality illóolaj termékcsaládunknál az iparág legjobb gyakorlatát hoztuk létre a GMO-k elkerülése érdekében. ”


A Young Living’s Vitality étrend-illóolajok tökéletesen hozzáadhatóak az ételeinkhez ízesítés céljából vagy étrend-kiegészítőként történő felhasználásra. A Young Living termékeket az SCS Global Services igazolta a GMO-mentes ellenőrzött szabvány szerint. Az SCS három évtizede globális vezető szereppel rendelkezik a harmadik fél által minőségi, környezetvédelmi és fenntarthatósági ellenőrzésében, tanúsításában, auditálásban, tesztelésében és szabványfejlesztésében. Az élvonalban maradásához a Young Living együttműködik az SCS-lel a Young Living Essential Oils Sourcing szabvány kidolgozásában, amely segít az illóolajok magas színvonalának és hitelességének biztosítását, ugyanakkor ösztönzi a gyártás és feldolgozás folyamatát az ellátási lánc minden szakaszában.


Forrás: https://mlmfigyelo.hu/2019/02/05/a-young-living-vitality-termekcsaladjara-megkapja-a-gmo-mentes-minositest/


Jelenleg elérhető Plus Young Living illóolajok: Borsmenta, Bazsalikom, Citrom, Citromfű, Citrus Fres, Édeskömény, Fahéj, Fekete bors, Gyömbér, Kardamon, Kakukkfű Kapor, Koriander, Levendula, Mandarin, Majoranna, Narancs, Oregánó, Petrezselyem, Rozmaring, Szegfűszeg, Szerecsendió, Tárkony, Thieves, Zsálya

Praktikák a + jelzésű illóolajak használatához!

A kevesebb több! - Mindig próbáld cseppjével és használd a fogvájó technikát.
Amennyiben levest, szószt készítesz, a fogvájót éppen csak dugd bele az üvegcse cseppentőjének nyílásába, keverd meg az ételt vele, és kóstold meg. Van akinek sokszor egyetlen csepp is sok!


Különösen intenzívebb ízeknél, mint pl. az oregánó. Készíts fűszersót! - Kb. egy fűszertartónyi sóba (IKEA-s, PEPCO-s fűszertartók) 3-4 csepp fűszerolaj a trükk, és ezt használd bátran! Így finomabban lehet bánni az intenzívebb ízekkel.


Készíthetsz az előbbi módon ízesített cukrot. Pl. kókuszvirág vagy nádcukrot tegyél az üvegcsébe, ebbe 6-8 csepp olajat cseppents.


Mennyei a citrusos ízekkel, fahéjjal is, nekem levendulával is ízlik. Italoknál teljesen változó, igény szerint fogyasztható. A kávémba egy csepp narancsot teszek, de másfél liter vízbe a gyerekeknek 3 csepp is bőven elég! A lekvároknál nálam hatalmas sikerük volt tavaly. Literenként adagoltam. Narancs, Szerecsendióból bátran mehet 4-5 csepp is (ha több adagban készítjük, érdemes kóstolni), az intenzívebb ízekből (Thieves és gyömbért használtam) a 2 csepp bőven elég! A legtöbb ételnél a legszerencsésebb taktika, ha a legeslegvégén ízesíted. Persze egy fahéjas vagy gyömbéres keksznél ez nem megoldható, érdemes bátran kísérletezni!

Ami biztos, hogy imádni fogod! ​