Karácsonyi ajándékötletekKözeleg a karácsony, és minden évben kihívás a családtagoknak, barátoknak az ajándék kiválasztása.
Szempont lehet az érdeklődési kör, hasznos, praktikus legyen, valami minőségi darab, ne a megszokott sablonos ajándék, stb.. A Young Living termékek sem valók akárkinek, de ha valaki szereti a minőségeset és az egészségre jótékony hatásút, esetleg még kerüli is a vegyszereket, no nála tuti nem fogsz mellélőni.Nézzük korosztályok szerint:


Kisbabának, vagy babát váró párnak
Tuti siker lehet egy diffúzor. Állandó darabunk a bagoly diffúzor, de karácsony előtt mindig előrukkol a Young Living limitált termékkel is. Volt már hóbagoly, pingvin, most éppen egy cuki kiskutya az aktuális kedvence mindenkinek. Az a fantasztikus ezekben az aromadiffúzorokban, hogy tulajdonképpen több terméket ajándékozol egyszerre. Hiszen alkalmas éjszakai fénynek, altató dallamnak, egy rosszul alvó babánál pedig az illóolajon kívül a fehér zaj is "megváltás" lehet, amit szintén tudnak a gyerekeknek szánt diffúzotok. Orvosi műanyagból készültek, strapabíró darabok 1 év garanciával. (Tavaly rengeteg terméket hívott vissza a fogyasztóvédelem a nagyáruházak polcairól, óvatosan az olcsó darabokkal a középső sorokon!)
Előfordulhat, hogy a diffúzor nagy terhet jelent a pénztárcádnak, akkor tuti siker lehet egy levendula illóolaj, egy tömjén, vagy éppen egy alvást támogató, de vannak olyan babaápoló termékek is, amelyek nem tartalmaznak káros anyagokat, viszont bőrápolókat annál inkább. Több babás cikk is van a blogon, érdemes olvasgatni kicsit.


Ovis és kisiskolás gyerekek
Nekik természetesen szintén a diffúzor az első számú javaslat, ők már igazán élvezik a színeket, hangokat, fényeket, imádják beállítani maguknak.
Vannak gyerekek, akik viszont biztosan kiugranának a bőrükből egy szörnyűző vagy egy bátorság olajtól, de egy-egy illóolajjal és néhány aprósággal kis kreatív szett is összeállítható. Készíthetünk fürdősót, fürdőbombát, illatos gyurmát, hajkifésülő varázsspray-t. Szóval, a hasznos ajándékot is át lehet adni cselesen, hogy felhőtlen örömet okozzon.


Az iskolásoknál és a kamaszoknál már inkább kihívás a dolog
Ez az a korosztály, akik talán a legkülönbözőbbek. Van aki nagyon tudatos, van, akit semmi sem érdekel. Van, aki imád minden piperét, van, aki semmit sem használ. A lányok általában rajonganak az illóolajos termékekért. Az illóolajokon kívül a mindenmentes kozmetikumok is sikert hozhatnak.
A kamaszoknál is tuti a "leszarom" olaj, a koncentrálást segítő, a nyugiolaj, a fejfájás csillapító, az izomlazító, sorolhatnám. Szívesen segítek választani, ha mesélsz a leendő kis illóolaj rajongóról, akit meglepsz vele.