Thieves termékcsalád - élet vegyszermentesenA Thieves / Tolvajok -története a 15. századi Franciaországból ered, amikor a tolvajok a pestisben megfertőződött betegeket és és a járványban elhunyt halottakat fosztogatták. A legenda szerint különleges aromás anyaggal védekeztek, ami többek közt szegfűszegből, rozmaringból, fahéjból készült. A mai Thieves keveréket ez a történet ihlette. A Thieves illóolaj szegfűszeg, fahéj, citrom, eukaliptusz radiata és rozmaring illóolajok keveréke. Ez a varázslatos illóolaj a Young Living egyik legnépszerűbb terméke, és alapja az egészségünk középpontjában álló Thieves termékcsaládnak.
A Thieves erőteljes kombinációjának felhasználásával leválthatod a potenciálisan káros anyagokat, termékeket otthonodban, természetes, biztonságos otthont, környezetet, háztartást alakíthatsz ki anélkül, hogy feláldoznád a hatékonyságot.
A Thieves termékcsalád tagjai:
-Thieves általános tisztító
-Thieves mosogatószer
-Thieves mosószer

-Thieves fertőtlenítő spray és ​Thieves kézfertőtlenítő gél
-Thieves hagyományos és folyékony szappan
-Thieves fogkrém (többféle) , Thieves szájvíz ,Thieves fogselyem
-Thieves illóolaj keverék és Thieves Roll-on
-Thieves + belsőleg fogyasztható illóolaj
-Thieves cukorka

Ahogyan a Young Living fogalmaz:
"Az Ön háza az Ön vára. - ez az a hely, ahol értékes pillanatokat tölt el családja és barátai körében. Ezek a nagy hatású, illóolajos termékek biztonságos megoldásokat kínálnak, és a természettel összhangban hatnak. Legyen szó tisztítószerről vagy akár a pipereszekrényben található fogkrémről, fontos, hogy otthona olyan hely legyen, ahol minden a jólétet szolgálja. "Néhány egyszerű DIY tippet hozok a Young Living oldaláról, de szuper ötleteket, tippeket, hasznos tanácsokat találsz az ebookomban is, amit törzsvásárlóként ajándékba kapsz tőlem!

Természetes tisztítás tolvajokkal:
A Thieves Household Cleaner egy univerzális tisztítószer, amely 100%-ban növényi és ásványi alapú összetevőket tartalmaz. Koncentrált formulája az egyik legsokoldalúbb otthoni tisztítószerré teszi, amellyel magabiztosan tisztíthatja felületeit* ugyanazzal a termékkel! Univerzális tisztítószer: 1 kupak Thieves háztartási tisztítószer 3 csésze víz

Üvegtisztító: 1 kupak Thieves háztartási tisztítószer 5 csepp Citrus Fresh vagy citrom illóolaj 1 teáskanál fehér ecet 3 csésze víz


Mélytisztító súroló: 1 kupak Thieves háztartási tisztítószer 2-3 evőkanál szódabikarbóna.
Keverjük össze, hogy sűrű, mélytisztító pasztát kapjunk.

Zsíroldó: 1 kupak Thieves háztartási tisztítószer 1 csésze forró víz


Fa padlóápoló: 1 kupak Thieves háztartási tisztítószer 1 csésze olívaolaj 10 csepp fenyő illóolaj

Szőnyegtisztító: 1 kupak Thieves háztartási tisztítószer 6 csésze víz


*Bármilyen felület tisztítása előtt javasoljuk, hogy mindig végezzen foltpróbát egy nem feltűnő helyen, mielőtt nagyobb területet tisztítana.

További cikkek a témában:

19 TIPP THIEVES HÁZTARTÁSI TISZTÍTÓVAL

THIEVES SPRAY - Eredmények Szingapúrból