19 tipp Thieves háztartási tisztítóvalA természetes eredetű, növényi alapú összetevők kombinálásával a Thieves Általános Tisztító kivételes otthoni tisztítóerőt biztosít.
Jellemzői és előnyei:

• Ultrakoncentrált, sokoldalú formula

• Szinte otthona minden felületére alkalmas, beleértve a szőnyegeket, padlót, pultot, üvegfelületeket, falakat és egyebeket

• Hatékony, erős tisztító vegyszerek nélkül

• Növényi alapanyagokból készül

• Nincs erős kémiai szaga • Nem maró oldat, nem hagy maradványokat
Főbb összetevői:
• Nem ionos felületaktív anyagok (alkil-poliglükozid)

• Anionos felületaktív anyagok (nátrium-metil-2-szulfolaurát, Dinátrium-2-szulfolaurát)

• Thieves illóolajkeverék
A legjobb eredmény elérése érdekében csak annyi tisztítószert keverjen össze, amelyet azonnal elhasznál!

A Thieves háztartási tisztító használata előtt végezzen egy kis foltpróbát nem feltűnő helyen, főleg fa, műanyag, szövet és gránit felületen. Ne használja ezt a terméket puha műanyagra vagy vinilre.


Konyha

1. Szemetes tisztítása és szagtalanítása

Töltse fel a szemeteskukát vízzel és öntsön bele 1 kupaknyi Thieves háztartási tisztítószert. Hagyja állni néhány órát.
Ha szükséges, ecsettel dörzsölje a makacs foltokat. Ürítse ki a kannát és törölje szárazra. A folyamatos friss illat érdekében tegyen néhány csepp Eucalyptus Globulus illóolajat egy vattacsomóra, és tegye a szemetes aljába, mielőtt beletenné a szemeteszsákot.


2. Tűzhely tisztító - Könnyű és erős zsírtalanítás

Keverje össze a következőket egy spray palackban vagy tálban: 1 adag Thieves háztartási tisztítószer, 1 csepp fenyő illóolaj, 1 csésze víz Vigye fel a szennyeződésekre, majd, ha a zsír feloldódott, törölje le nedves ruhával.


3. Fa bútor ápolása

Fényesítse fel a szekrényeket és szüntesse meg a szennyeződéseket! Keverje össze egy spray-palackban vagy tálban a következőket: 5-10 csepp Fenyő illóolaj ½ csésze olívaolaj, ½ kupak Thieves háztartási tisztítószer Nedves ruhával egyenletesen törölje át a felületeket.


4. Mosogatógép-tisztító

A mosogatógép aljára tegye a következőket: ½ kupaknyi Thieves háztartási tisztítószer, 3 csepp Jade Lemon illóolaj, 1 csésze fehér ecet. Futtassa az üres mosogatógépet egy teljes programot. Ne adjon hozzá mosogatószert.


5. Sütőtisztító

Keverje össze egy spray-palackban vagy tálban a következőket: ½ csésze fehér ecet, ½ kupak Thieves háztartási tisztítószer, ½ evőkanál edényszappan 2 csepp Thieves® illóolaj keverék. Szórjon bőségesen szódabikarbónát a sütő aljára, majd permetezze be Thieves háztartási tisztítószerrel és ecettel a fűtőelemeket kihagyva. Hagyja állni, amíg abbahagyja a "buborékolást". A makacs foltokat szivaccsal dörzsölje le. A maradék tisztítószert nedves ruhával törölje le, ügyelve arra, hogy az összes szódabikarbónát eltávolítsa.


6. Mikrohullámú sütő tisztító

Keverje össze a mikrohullámú sütőben használható tálban a következőket: 1 evőkanál Thieves háztartási tisztítószer, 2 csésze víz, 1 csepp Purification illóolaj keverék. Indítsa el a mikrohullámú sütőt 2 percre. majd nedves törlőruhával törölje át - a tálban lévő oldat hője és gőze megkönnyíti a szennyeződések eltávolítását.


7. Rozsdamentes edény tisztítószer

Keverje össze egy spray palackban a következőket: ½ kupak Thieves háztartási tisztítószer 2 evőkanál olívaolaj. A tisztítószert nedves, szöszmentes kendővel vigye fel a felületre. Törölje le a felesleget tiszta, száraz ruhával.


Fürdőszoba

8. Lágy tisztító porózus anyagokhoz.

Fényesítse fel a fürdőkádakat, WC-ket és mosogatókat! Egy tálban vagy spray-palackban keverje össze a következőket: ½ csésze szódabikarbóna, 5 evőkanál folyékony kasztília szappan, ½ kupak Thieves háztartási tisztítószer, 3 csepp citrom illóolaj Használata: Vigye fel a keveréket nedves ruhával vagy ecsettel, és súrolja le.


9. Akadályozza meg a szappanlerakódást!

Keverje össze egy spray palackban a következőket: ½ kupak Thieves háztartási tisztítószer, 10 csepp teafa illóolaj, 4 csésze víz. Fújja be a zuhanyfalakat és ajtókat naponta.


10. Zuhanyfej/csaptelep tisztító

Műanyag zacskóban keverje össze a következőket: 1 teáskanál Thieves háztartási tisztítószer, ¾ csésze fehér ecet. Rögzítse a zacskót a csaptelepre. Hagyja néhány órát ázni. Ha szükséges, szivaccsal dörzsölje át a lerakódások eltávolításához. Alaposan öblítse le.


11. A zuhanyajtó tisztítása

Keverje össze egy spray palackban a következőket: ½ kupak Thieves háztartási tisztítószert, ½ csésze ecet, 1 evőkanál Thieves mosogatószer, 1 csésze víz, 1 csepp citrom és grapefruit illóolaj. Szórjon bőségesen a felületre, és szivaccsal dörzsölje át a foltok eltávolításához. Alaposan öblítse le.


12. Csempe és padlótisztító

Keverje össze egy vödörben a következőket: 1 evőkanál Thieves mosogató, 1 adag Thieves háztartási tisztítószer, 2 evőkanál fehér ecet, 1 liter meleg víz


13. Súroló makacs fürdőszobai és konyhai foltokhoz

Egy üvegtálban keverje össze a következőket: ½ kupaknyi Thieves háztartási tisztítószer, 2 evőkanál szódabikarbóna. Lágy pasztát formázzon. Ha a tisztítószer túl kemény, adjon hozzá további Thieves háztartási tisztítószert. Ha túl folyós, adj hozzá még szódabikarbónát. Tiszta ruhával vagy szivaccsal vigye fel, alaposan súrolja le a felületét és öblítse le.
Nappali

14. Kárpit- és szőnyegtisztító

Keverjen 1 kupak Thieves háztartási tisztítószert 1-2 csésze szódabikarbónával. Hagyja 24 órán át állni, hogy alaposan összeérjen. Adjon hozzá 5 csepp levendula illóolajat a frissesség további fokozásához. Enyhén szórja meg a felületeket, és várjon 1 órát. Erős kefével vigye be a tisztítószert a szövetbe, majd porszívózza fel a felesleget.

YL tipp: Ezt a technikát használhatja autó kárpitozásán, matracokon, és egyéb lakástextíliákon is.


15. Folttisztító Szőnyeghez

Távolítsa el a kiömlött anyagokat. Keverje össze egy spray-palackban vagy tálban a következőket: 1 adag Thieves háztartási tisztítószer, 6 csésze víz. Keverje jól össze, vigye fel a felületre, és törölje le tiszta ruhával. Addig ismételje, amíg a folt el nem tűnik.


16. Falfirka eltávolító

Távolítsa el a zsírkréta falfirkákat a falakról. Vigyen fel egy csepp Thieves háztartási tisztítószert és 3 csepp citrom illóolajat egy nedves rongyra. Törölje le a rajzokat a falakról. Addig ismételje, amíg el nem tűnik.


17. Általános tisztító spray

Törölje le a munkalapokat, a kilincseket, a villanykapcsolókat és egyebeket. Keverje össze egy spray palackban a következőket: 1 kupak Thieves háztartási tisztítószer, 2-3 csésze víz. Permetezze be a felületeket bőségesen, és törölje le nedves ruhával.


18. Üvegtisztító

Tisztítsa meg a tükröket, ablakokat, szélvédőket! Keverje össze egy spray palackban a következőket: 3 csésze víz, 5 csepp Citrus Fresh illóolaj keverék, 1 evőkanál ecetet, 1 kupak Thieves háztartási tisztítószer. Permetezze az üvegre, és törölje át puha ruhával.


19. Fa padlótisztító

Keverje össze egy vödörben a következőket: 4 csésze víz, 2 evőkanál fehér ecet, 2 evőkanál szőlőmagolaj, 1 adag Thieves háztartási tisztítószer,5 csepp narancs illóolaj Törölje át a fapadlót.